Op zaterdag 4 mei om 20 uur ontvangt Sporting Lokeren – Temse in het Daknamstadion URSL Visé voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Een ongelofelijk seizoen was het waarbij de promotie naar de Challenger Pro League werd verzekerd. Vorige week kwam dan nog het geweldige nieuws dat de licentie binnen is. Een terugkeer naar het profvoetbal: dat moet gevierd worden, samen met jullie! Voor slechts 5 euro ben je erbij (gratis voor abonnees)!

Vanaf 18 uur zijn jullie van harte welkom in het Daknamstadion voor een heus promotiefeest! Om meteen in de juiste sfeer te komen wordt er afgetrapt met een Happy Hour (1 + 1 op Jupiler) tussen 18 uur en 19 uur (Café 282). Daarnaast hebben al meer dan 25 oude bekenden (van vroeger tot het recente verleden) hun aanwezigheid bevestigd. Remco Torken, Wlodek Lubanski, Nill De Pauw, de broers Mbuyu,… en vele anderen zijn op post. Enkele onder hen zullen op het grote podium kort gesproken worden tussen 18u30 en 19u15.

Om 19u30 zal onze jeugd zijn intrede doen via de hoofdingang. Er zal aan onze supporters gevraagd worden om een erehaag te vormen voor hen. Om 19u40 beginnen zij vervolgens aan hun ereronde op het A-terrein, ook de oude bekenden zullen mee het veld oplopen om onze fans te groeten. Kort voor de aftrap worden enkele huidige kernspelers gehuldigd op het veld. Alsof dat nog niet genoeg is zal niemand minder dan Willy Peeters op eigen vraag zijn ‘Last Dance’ doen voor onze supporters. Begeef je dus op tijd naar de tribunes om deze oude bekenden, alsook Willy een warm welkom te heten!

Na de wedstrijd gaat het feest gewoon verder! De festiviteiten verplaatsen zich naar onze Koller Feestzaal, waar de huidige spelersgroep nog zal gehuldigd worden op het podium voor hun promotie. Onder impuls van onze Lokerse DJ’s sluiten we de avond af met een knallende afterparty!

Ter info: de tickets (€5 voor alle tribunes behalve de seats) voor deze wedstrijd gaan vlot de deur uit! We zijn al met bijna 3.000 toeschouwers. Koop bij voorkeur jouw kaartjes online via lokeren.roboticket.com om zo wachtrijen te vermijden. Wie zaterdag aan het loket een kaartje wil kopen vragen wij om vroeg genoeg te komen. Vanaf 18 uur gaan de loketten open.

Samen sluiten we het seizoen in stijl af, want: WIJ ZIJN TERUG!

P