Sporting Lokeren – Temse heeft zaterdagavond met 2-3 gewonnen op het veld van KRC Harelbeke. In een moeilijke eerste helft kwam de thuisploeg tot tweemaal toe op voorsprong. Tussendoor stelde Ruben Geeraerts op aangeven van Gil Van Moerzeke gelijk. Na rust zagen we een zeer dominant en stevig team aan het werk, dat meteen op zoek ging naar de gelijkmaker. Kort voor het uur kon Van Moerzeke op voorzet van Toon Janssen binnenkoppen. De honger was uiteraard nog niet gestild en net voor het laatste kwartier was het opnieuw Van Moerzeke die na knap doorzetten overhoeks binnenduwde en de bijna 600 bezoekende supporters in delirium bracht. Diep in het slot moest Jelle Merckx nog met een wondersave uitpakken om de drie punten over de streep te trekken. Na twee verliespartijen smaakt deze overwinning bijzonder zoet!