Michael Dirieckx zal zijn 29ste verjaardag nooit vergeten. Na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Petegem werd hij door de hele spelersgroep op initiatief van de Authentics op een feestelijke manier gefeliciteerd.

Voetbal is meer dan voetbal alleen. De supporters van sfeergroep Authentics lieten zich zaterdag van hun beste kant zien. Michael Dirieckx werd net 29 jaar. De jongeman heeft wel een motorische en mentale beperking, maar straalt ten allen tijde blijdschap en optimisme uit. Al jarenlang is hij bij iedere thuiswedstijd aanwezig op Daknam en zelfs op uitwedstrijden is hij er vaak bij. Zijn gulle lach werkt aanstekelijk en heel wat spelers maken er een erezaak van om hem na elke wedstrijd persoonlijk te gaan begroeten.

Tot zijn eigen grote verbazing kreeg hij na afloop van de wedstrijd tegen Petegem een door alle spelers gesigneerd truitje uit handen van zijn grote held Jelle Merckx. De andere spelers en de staf keken goedkeurend toe. Dat hij door de hele supportersgroep een “gelukkige verjaardag” werd toegezongen werd, hoe kan het ook anders, op een brede glimlach onthaald.

De club wenst langs deze weg Michael nog een gelukkige verjaardag en dankt de supporters voor hun warm gebaar.

P