Zaterdagavond 25 september om 20 uur staat de wedstrijd tegen KFC Merelbeke op het programma. Vooraf kan je al heerlijk tafelen aan een klein prijsje. Lees het hier.

Zaterdag spelen de eerste zes uit het klassement tegen elkaar en komt er dus ongetwijfeld meer duidelijkheid over de krachtverhoudingen in onze reeks. KSC Lokeren-Temse neemt het op tegen KFC Merelbeke dat nu aan de leiding staat. Beide ploegen hebben het maximum van de punten, maar Merelbeke toonde zich erg goed bij schot: het scoorde 9 keer en incasseerde er drie. Lokeren-Temse scoorde vier keer en moest één tegendoelpunt toestaan.

Bij de tegenstanders spelen heel wat ex-Sporting Lokerenspelers, zoals Robbie Ringoet, Max De Ruyver en vooral Bob Straetman, met drie doelpunten zeker een van de beteren bij onze tegenstander. Onze twaalfde man zal ongetwijfeld opnieuw van de partij zijn om onze tricolores een perfect rapport te bezorgen. Wie echt sterk voor de dag wil komen, schuift ongetwijfeld aan voor een lekkere maaltijd aan een vriendenprijsje.

Praktische info:

  • Losse tickets: 10 euro staan, 15 euro zitten (verkrijgbaar online en zaterdag aan het loket)
  • Seats en VIP-arrangementen: graag contact opnemen met de club. Dat kan op twee manieren:
  • Supportersmenu, een buitenkansje!

Come on, Lokeren!

Komaaaaan Sporting!

P