Het seizoen 2023-2024 is nu écht begonnen! Komende zaterdag 2 september ontvangt Sporting Lokeren – Temse in het Daknamstadion titelpretendent RAAL La Louvière, terwijl op zaterdag 9 september (20 uur) K. Beerschot op bezoek komt in het kader van de Croky Cup. Twee topaffiches die je zeker niet mag missen!

Om de ticketverkoop op gang te trekken zal onze ticketingdienst op donderdag 31 augustus de deuren openen tussen 14 uur en 19 uur. Dit is tevens nog een unieke kans om een abonnement aan te kopen nét voor de eerste thuiswedstrijd in de competitie. Heb je een abonnement online besteld, maar deze nog niet afgehaald? Dan kan je jouw exemplaar deze donderdag oppikken, maar eveneens zaterdag aan het loket bij de reservaties (hoofdingang).

Ticketinfo KSC Lokeren – Temse vs. K. Beerschot (Zat. 9 september om 20 uur)
– Voor de bekerwedstrijd tegen Beerschot (Challenger Pro League) is er een combiregeling van kracht, wat betekent dat tickets enkel in voorverkoop kunnen aangekocht worden. Dat kan fysiek op onze ticketingdienst of online via lokeren.roboticket.com. Via het online platform kan er tot 12 uur ’s middags op de dag van de wedstrijd besteld worden. LET OP: dit kan enkel met een account dat reeds geregistreerd is, dit om te vermijden dat er bezoekende supporters zich mengen tussen de thuisfans.

Speciale actie! Kinderen -12 jaar mogen de bekerwedstrijd GRATIS bijwonen. Zij hebben wél een geldig ticket nodig. Deze kan op onze ticketing tijdens de openingsuren (worden nog gecommuniceerd) afgehaald worden op vertoon van het KIDS-ID.

Prijzen bekerwedstrijd:
Vak 4 (staanplaatsen): 10 euro
Tribune Oost en Tribune 4 (zitplaatsen): 15 euro
A1: 25 euro
Seats outside: 35 euro
Seats inside: 45 euro

Ticketinfo KSC Lokeren – Temse vs. RAAL La Louvière (Zat. 2 september om 20 uur)
– Voor de partij tegen titelkandidaat La Louvière en tevens eerste thuismatch van het seizoen is er géén combiregeling van kracht, wat betekent dat onze supporters ook op de dag van de wedstrijd hun ticket nog kunnen aankopen. Dit kan uiteraard online via lokeren.roboticket.com of aan de kassa vanaf 19 uur.

Prijzen tijdens de competitie:
Vak 4 (staanplaatsen): 10 euro
Tribune Oost en Tribune 4 (zitplaatsen): 15 euro
Studententarief (13-18 jaar): 10 euro
Kinderen jonger dan 12 jaar: 2 euro
A1-tribune: 25 euro
Seats outside: 40 euro
Seats inside: 50 euro

We hopen jullie bij beide wedstrijden massaal te verwelkomen in ons Daknamstadion en samen maken we er een mooi seizoen van. Let’s go!

P