Op woensdag 9 november om 20 uur treedt Sporting Lokeren – Temse in de 16e finales van de Croky Cup aan tegen KV Mechelen. Met het bezoek van de eersteklasser verwacht onze club een mooie opkomst in het Daknamstadion. De ticketverkoop start vanaf NU.

Concreet:
– In de beker gelden de abonnementen niet, elke aanwezige dient een ticket aan te schaffen. Iedereen kan vanaf nu online reeds een ticket voor deze wedstrijd aanschaffen.

Tot en met 23 oktober zijn de (zit)plaatsen van onze abonnees gereserveerd. Wil je als abonnee op jouw vaste stek zitten?
Koop dan zeker jouw ticket in voorverkoop. Vanaf 24 oktober gaan ook de (nog niet bestelde) zitjes van onze abonnees in vrije verkoop.

– De veiligheidsdiensten hebben beslist dat er een combiregeling van kracht is, wat betekent dat de loketten op wedstrijddag gesloten zullen zijn. Dit betekent dat je enkel in voorverkoop online of op onze ticketing terecht kunt voor een kaartje. Wél kan er op de dag van de wedstrijd tot 19u online een ticket aangeschaft worden!

Prijzen:
* Staanplaatsen: 10 euro
* Zitplaatsen Tribune drie en vier: 15 euro
* Hoofdtribune: 35 euro
* Inside seats: 45 euro
* JEUGDACTIE: Kinderen -12 jaar mogen GRATIS binnen op vertoon van een kids-ID.
LET OP! Deze gratis tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar op onze ticketingdienst.

Openingsuren ticketing:
– Elke woensdag van 9u00-12u00 & 13u30-17u00
– Zaterdag 5 november van 10u00-12u00
– ONLINE: 24u/24u via lokeren.roboticket.com

P