Toon Janssen (25) is vanaf vandaag speler van KSC Lokeren-Temse. De middenvelder komt over van KSK Lierse Kempenzonen uit 1B, waar hij ploeggenoot was van Simon Vermeiren. Hij komt straks al zeker in actie tegen VW Hamme.

Toon Janssen kreeg zijn opleiding bij Westerlo. Hij speelde nadien in eerste nationale bij KSK Heist en KFC Oosterzonen vooraleer die club vervelde tot Lierse Kempenzonen. Hij was een vaste waarde in de ploeg die de promotie naar 1B bewerkstelligde. De rechtsvoetige middenvelder speelt bij voorkeur op de positie 8, maar is polyvalent inzetbaar. Hij vindt bij onze club Simon Vermeiren terug met wie hij vorig seizoen in 1B aantrad.

Vorig seizoen kwam hij in 16 van de 28 wedstrijden in actie, 7 keer in de basis, 9 keer als invaller. Hij hoopt onze club te helpen om een positie in de hoogste regionen van het klassement te bewerkstelligen.

Toon Janssen: “Ik ken trainer Chris Janssens vrij goed. Ik sprak met hem en sportief verantwoordelijke Steven De Proost. Ze moesten weinig moeite doen om me te overtuigen over dit project. Temeer omdat ik ook van Simon Vermeiren hoorde dat de sfeer goed zit en dat er zowel kwaliteit als motivatie genoeg is in deze groep. De voorbije weken trainde ik bij Hoogstraten, ook een ploeg uit tweede amateur. Ik ben dus klaar om te spelen, straks al hier in Hamme.”

Toon Janssen komt al zeker in actie vanavond op en tegen VW Hamme. Deze wedstrijd kan je trouwens volgen via onze kanalen:

  • Op onze facebookpagina krijg je de opstellingen, de rust- en de eindstand.
  • Via twitterfeeds kan je wel alles volgen:opstellingen, belangrijkste fases, doelpunten…
  • Op de site krijg je live verslag van de belangrijkste fases
  • Later kan je op fb ook terecht voor een gefilmde impressie van de wedstrijden met oa een interview met aanwinst Toon Janssen
P