De volgende thuiswedstrijd is een bijzondere, want met Eendracht Aalst komt er een ware traditieclub op bezoek in het Daknamstadion. Voor deze topper werd er – net als bij de heenwedstrijd – een combiregeling opgelegd, wat betekent dat de loketten dicht moeten blijven op de dag van de wedstrijd. Echter zijn er zowel fysiek als online voldoende voorverkoopmomenten. We hopen in volle titelstrijd op een zeer mooi gevuld Daknamstadion!

Koop jouw tickets alvast aan via onze ticketingdienst op de volgende momenten:
–  Zaterdag 25 maart tussen 10u00 en 13u00
– Woensdag 29 maart tussen 14u00 en 19u00
– Donderdag 30 maart tussen 14u00 en 19u00
– Vrijdag 31 maart tussen 14u00 en 18u00

Of koop jouw tickets ONLINE via lokeren.roboticket.com
Let op: hiervoor moet je een reeds bestaand account hebben. Aangezien het een risicowedstrijd betreft zullen nieuwe accounts niet in staat zijn om tickets aan te kopen. Heb je nog geen account? Dan raden we aan om jouw tickets op onze ticketing te komen halen of hulp te vragen aan jouw vrienden of collega-supporters.

Schrijf je alvast in voor het Kollermenu
Je kan uiteraard al inschrijven voor het Kollermenu. Tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen Oostkamp schreven meer dan 200 mensen zich in, iets wat we deze keer opnieuw hopen te evenaren. Info & inschrijvingen vind je HIER. Na de wedstrijd zal JETTIE PALLETTIE komen optreden vanaf 22u15. Ambiance verzekerd!

P