Sporting Lokeren – Temse heeft de eerste nieuwkomer voor het seizoen 2023-2024 beet! Allan Tshimanga komt over van KVK Ninove. Deze 21-jarige middenvelder – die normaliter in juni zijn universitaire studies afrondt – koos ondanks verschillende aanbiedingen voor een avontuur bij onze Tricolores. Hij tekende voor de komende twee seizoenen.

Zowel onze hoofdcoach als de sportieve cel zagen Tshimanga meermaals aan het werk, al waren er nog heel wat kapers op de kust. Echter was iedereen overtuigd van zijn kunnen en potentieel, waardoor we vol onze kans gingen. Sporting Lokeren – Temse is dan ook opgetogen dat deze snelle en stevige box-to-box middenvelder ons komend seizoen zal versterken.

Zelf heeft Allan er nooit een geheim van gemaakt hogerop te mikken. Zo wil hij zich na zijn studies Rechten – die hij normaliter in juni afrondt –  volledig richten op zijn voetbalcarrière. Net als onze club merken we ook bij deze nieuwkomer enorm veel ambitie en vastberadenheid. Welkom op Daknam, Allan!

Eerste reactie Allan TSHIMANGA:

“Bij Ninove had ik altijd een uitstekende relatie met trainer Alan Haydock, die enorm veel vertrouwen in me had. Jammer genoeg zal de club weer degraderen naar Tweede Nationale. Zelf ben ik echter ambitieus en wanneer een club als Lokeren-Temse komt aankloppen, dan spreekt dat tot de verbeelding. Als je ziet hoe veel supporters daar wekelijks langs de lijn staan, dat is iets waar ik enorm naar uitkijk. Schrik voor de concurrentie heb ik niet. Ik geloof in mezelf en zal alles geven voor deze mooie club!”

 

P