Sporting Lokeren – Temse heeft zich op Transfer Deadline Day nog versterkt met Ruben Geeraerts. De 21-jarige centrumspits komt tot het einde van het seizoen op huurbasis over van Royal Knokke FC. Ruben moet in het aanvallende compartiment voor extra concurrentie zorgen.

Geeraerts begon te voetballen bij Putte, waar hij werd weggeplukt door Cappellen. Door zijn sterke prestaties daar kwam Royal Antwerp FC aankloppen, een kans die hij niet kon laten liggen. Op de Bosuil was Ruben een vaste waarde bij de beloften en mocht hij zelfs mee op winterstage met de A-kern. In de zomer van 2021 haalde Wim De Decker de linkspoot naar KMSK Deinze. Veel minuten maakte de jonge spits niet in 1B, maar zelf sprak Ruben alvast van een leerrijke periode.

Afgelopen zomer haalde eerstenationaler Knokke hem weg bij Deinze. Tijdens de voorbereiding speelde Geeraerts vaak mee, in een oefenwedstrijd scoorde hij zelfs nog op Daknam in het onderlinge 2-2 gelijkspel. Door een hamstringblessure tijdens het seizoenbegin bleef het aantal speelminuten – ondanks zijn enorme potentieel – beperkt.

Bij KSC Lokeren – Temse gaat de stevige, hardwerkende en doelgerichte spits voluit zijn kans. Welkom en veel succes, Ruben!

P