Sporting Lokeren – Temse heeft zich in extremis nog versterkt met Stan Braem. De 24-jarige spits komt op huurbasis over van SV Zulte Waregem tot het einde van het seizoen, waarna zijn contract aan de Gaverbeek volgende zomer afloopt. Met de komst van Stan moeten onze Tricolores voldoende gewapend zijn voor het huidige seizoen.

Met Hans Cornelis loopt Stan hier een oude bekende tegen het lijf. Zo was onze huidige T1 zijn coach bij Zwevezele tijdens het seizoen 2021-2022. In Tweede Nationale scoorde Braem dat seizoen maar liefst 27 doelpunten in 30 wedstrijden. Na dat sterke jaar werd de aanvaller door eersteklasser Zulte Waregem in huis gehaald, waar hij vorig seizoen 16 keer in actie kwam in de Jupiler Pro League. Daarin wist hij driemaal de netten te doen trillen.

Dit seizoen wil Stan graag meer aan spelen toekomen, Sporting Lokeren – Temse is dan ook bijzonder opgetogen met zijn komst.

Reactie Stan Braem:
“Ik had wel de ambitie om meer minuten te maken en me weer in de kijker te spelen. Ik denk dat ik hier wel goed zit daarvoor in een goede omgeving. De aanwezigheid van Hans Cornelis is zeker aan factor, maar de voornaamste reden is toch dat dit een ambitieuze club is die weer hogerop wil. “

P