KSC Lokeren-Temse speelt op donderdag 1 juli om 19u30 zijn tweede oefenwedstrijd van het seizoen op het veld van VW Hamme. Tegenstander is de plaatselijke club.

In het voorlopige overzicht van oefenwedstrijden was er op donderdag 1 juli om 19u30 een oefenwedstrijd voorzien op verplaatsing in en tegen Hoek. De club besloot van deze wedstrijd af te zien, omdat er van de Nederlandse lokale overheid geen supporters aanwezig mochten zijn.

Daarom werd uitgekeken naar een andere tegenstander. Dat wordt dus VW Hamme, ploeg uit derde nationale, op dezelfde dag, zelfde aanvangsuur, maar dus op het terrein van VW Hamme.

Er mogen 1000 fans aanwezig zijn bij deze tweede oefengalop. De voorverkoop start nu maandag, prijs van een ticket bedraagt 10 euro, kinderen minder dan 12 jaar mogen gratis naar de wedstrijd.

Supporters van KSC Lokeren-Temse kunnen zich vanaf maandag kaarten aanschaffen online of vanaf woensdag via de dienst ticketing. Opgelet: wegens de registratieplicht moeten de loketten op de dag zelf gesloten blijven, een ticket ter plaatse aankopen kan dus niet.

Openingsuren dienst ticketing:

  • Woensdag: van 14u tot 18
  • Donderdag: van 14u tot 17u
  • Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u
P