Door de heropstart van de club en de corona-maatregelen zijn we genoodzaakt onze abonnementenverkoop in juli digitaal te houden. Vanaf 1 augustus zal u terug tickets, abonnementen kunnen aankopen op de club (praktische info volgt).

Ook omtrent het openen van bepaalde tribunes kunnen we de komende weken helaas nog geen update geven. Doorheen de maand juli worden de tribunes gekeurd. We doen er alles aan om zoveel mogelijk tribunes te openen. Indien er toch tribunes zouden moeten sluiten hopen we op jullie begrip.

Bij het digitaal vernieuwen van uw abonnement vragen we, indien u dit wenst, uw plaats van vorig seizoen mee te geven bij het afrekenen. We houden hier dan rekening mee (afhankelijk van het feit of alle tribunes worden goedgekeurd).

De A-tribune hadden we eerst gesloten (we dachten iedereen van de A-tribune naar de outside seats te brengen) maar door de ruime vraag kan een abonnement op de A tribune ook aangekocht worden (ook hier onder voorbehoud van keuring).

We hebben een beperkt aantal parkings aan het stadion voorzien voor fans (150) deze kunnen ook online aangekocht worden.

65-plussers betalen de gewone prijs van meerderjarigen, dit om onze administratie in het heropstart jaar eenvoudig te houden.

Uiteraard houden we ook rekening met de behoeften van andersvaliden. We vragen doorheen de maand juli contact op te nemen met Jolien via [email protected]. Vanaf augustus zullen ook hier de loketten het een en ander vereenvoudigen.

Ook voor ons blijft dit Corona-tijdperk afwachten. Uiteraard voorzien we gepaste oplossingen mochten bepaalde matchen bijvoorbeeld zonder publiek moeten gespeeld worden. We houden jullie hieromtrent uiteraard op de hoogte maar hopen alvast op jullie steun!

Hoe komt u in het bezit van uw abonnement? In de loop van augustus wordt uw abonnement op de post gedaan / voorzien we de mogelijkheid uw abonnement te gaan afhalen.

Tot slot… de 282 socio formules zijn een succes en worden binnenkort afgesloten. Haast je snel indien je er nog eentje wenst!

P