KSC Lokeren-Temse wil een B-ploeg in vierde provinciale, die plannen zijn genoegzaam bekend. De reacties op die plannen zijn overweldigend, al hebben de geïnteresseerden begrijpelijk ook nog een aantal vragen. Om die van een antwoord te voorzien was er zaterdag een infosessie voorzien.

In feite waren er, omwille van de coronamaatregelen, eigenlijk drie gelijkaardige sessies. Kandidaat-spelers kregen er in kleine groepjes tekst en uitleg bij de plannen van onze club voor deze B-ploeg. Zo zal het B-team, net zoals ons eerste elftal, mogen en kunnen trainen/spelen in een professionele omgeving. Bovendien krijgen zij de kans om tweemaal per seizoen op het A-veld te spelen voor (hopelijk) een groot aantal supporters. KSC Lokeren-Temse wil zowel jonge, beloftevolle spelers competitievoetbal aanbieden als oudere spelers aan boord houden voor wie het nationaal voetbal misschien net te hoog gegrepen is.

Heb jij ook interesse om voor dit B-elftal uit te komen? Niet getreurd, want op donderdagavond 15 april is er nog één ultieme kans om een infomoment bij te wonen. Kandidaten kunnen kiezen tussen de sessie van 19 uur en die van 20 uur. Afspraak in de Voetbalstraat van het Daknamstadion.

Geïnteresseerden sturen een mailtje naar [email protected], jouw afspraak zal dan zo snel als mogelijk worden bevestigd.

Na deze laatste infosessie wordt er binnen de veertien dagen een kern samengesteld bestaande uit 18 veldspelers en 2 doelmannen. De zoektocht naar een kwalitatieve sportieve staf is ondertussen volop aan de gang.

P