Over exact één week is het zover: dan start Sporting Lokeren – Temse aan zijn avontuur in Eerste Nationale. Op woensdag 30 augustus om 20 uur gaan onze Tricolores op bezoek bij het ambitieuze Olympic Charleroi. We hopen net als vorig seizoen onze supporters zowel thuis als uit massaal te verwelkomen. Hieronder alvast de praktische informatie betreffende deze verplaatsing.

  • Voor de uitwedstrijd naar Olympic Charleroi is er vrij vervoer mogelijk, dat betekent dat onze fans zowel met een supportersclub als met eigen vervoer de verplaatsing mogen maken. LET OP! Er is amper tot géén parking in de nabije omgeving, het valt dus ten zeerste aan te raden om de verplaatsing met een supportersbus te maken.
  • Tickets zijn enkel te koop in Charleroi, dus niet in voorverkoop. Een staanplaats in het bezoekersvak kost 10 euro. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen GRATIS het stadion betreden op vertoon van hun (KIDS-)ID. Wil je toch liever zitten? Dan kan je voor 15 euro plaatsnemen op de hoofdtribune, die zich aan de overzijde van het bezoekersvak bevindt.
  • Er leggen zes supportersclubs een bus in: ’t Kapelleken, De Voskens, Sportingzonen, The Yellowbrothers, Sporting Fans United en De Nieuwe Kroon. Schrijf je snel in bij één van hen als je zeker wil zijn van je plaats. 
  • Adres Neuvillestadion: Rue Neuve 75a, 6061 Charleroi

 

P