Tjendo De Cuyper mag zich voortaan speler noemen van onze club. Hij is meteen al de vierde speler die de club komt versterken sinds het aankondigen van de fusie. Bovendien zal hij de geschiedenisboeken ingaan als de eerste speler die we via onze nieuwe website aan onze fans kunnen voorstellen.

Tjendo De Cuyper (28) doorliep alle jeugdreeksen van Club Brugge. Bij de landskampioen zat hij zelfs een aantal keer op de bank. De 1m75 grote vleugelspeler speelde na Club Brugge bij tweedeklassers Eendracht Aalst en Coxyde. Bij die clubs gold hij door zijn technische bagage trouwens als een van de absolute smaakmakers. De voorbije drie jaar was hij aan de slag bij FC Knokke dat dit jaar promoveerde naar 1 Amateur. Het seizoen 2019-2020 ging voor Tjendo De Cuyper evenwel voor een groot stuk verloren door een kruisbandletsel. Daarvan is hij nu volledig hersteld en de speler blaakt van vertrouwen en ambitie om het waar te maken bij onze club.

Bij KSC Lokeren-Temse wordt op hem gerekend om voor voldoende aanvoer te zorgen voor de spitsen over de flanken. Hij zal trouwens niet de laatste aanwinst zijn. De club zet verder in op nog een aantal gerichte versterkingen voor het seizoen 2020-2021. Via onze site verneem je voortaan alle nieuws hierover snel en uit de eerste hand.

Het bestuur en de sportieve staf blijven in ieder geval werk maken van de fundamenten voor dit project waarbij een realistische ambitie primeert.

P