Voelt u hem ook al, die WK-koorts? Elke rechtgeaarde voetballiefhebber anders wel al. Zullen onze Rode Duivels er in slagen om gensters te slaan op het kampioenenbal? U kan hun eerste stappen alvast LIVE meemaken op groot scherm in onze eigenste Kollerzaal. De Rode Duivels zorgen voor de acties op het veld, wij zorgen voor de rest: sfeer en ambiance a volonté!

Onze club heeft al een zekere traditie in het organiseren van wedstrijden op groot scherm. De goede ambiance, de gezelligheid van supporters onder elkaar, een pintje, een hapje: wij weten hoe we het voetbal tot een leuk event kunnen laten uitgroeien voor iedereen met een hart dat voetbal slaat.

Wij zien in de Kollerzaal van ons Daknamstadion onze Rode Duivels alvast LIVE aan het werk tijdens hun drie wedstrijden in de eerste ronde van het WK in Qatar. Afhankelijk van hun prestaties tijdens het tornooi kunnen daar uiteraard –en hopelijk!- nog wedstrijden aan worden toegevoegd.

Noteer nu al:

België vs Canada op woensdag 23 november om 20 uur

België vs Marokko op zondag 27 november om 14 uur

België vs Kroatië op donderdag 1 december om 16 uur

Concreet:

Er zijn maximum 650 toegangstickets:
o 500 “normal tickets” aan 5 euro per persoon, inclusief een gratis frikandel van Buikje Vol!
o 150 “VIP tickets” aan 35 euro per persoon, gratis bier en soft drinks PLUS assortiment hapjes tot het einde van de wedstrijd!
o Voor en na de wedstrijd zorgt de DJ voor de juiste sfeer en temperatuur
Tickets verkrijgbaar via ROBOTICKET, vanaf nu!
Eerst komt, eerst maalt: 650 tickets, daar valt niet op af te dingen!

Zorg dat je er bij bent!

P