De veranderde regels rond corona en de onduidelijkheid daarover hebben gezorgd voor een misverstand. Dat misverstand leidde tot een regeling voor de wedstrijd van de Rode Duivels waar wij als club zelf niet achter stonden.

Navraag vandaag bracht meer duidelijkheid. Wij willen de regeling rond de wedstrijden van de Rode Duivels dan ook aanpassen. Ongetwijfeld slechte communicatie, maar als onze supporters daar beter van worden, dan gaan we “graag” door het stof…

Evenementen als het uitzenden van voetbalwedstrijden kunnen enkel doorgaan mits officiële registratie. Om zeker te zijn dat mensen die zich hebben geregistreerd, ook daadwerkelijk komen, vraagt de club 5 euro. Nu blijkt dat niets ons verhindert om alle aanwezigen die vijf euro in natura terug te betalen als ze daadwerkelijk opdagen. Het betalen van de vijf euro vooraf is een soort waarborg. Wie opdaagt, krijgt die vijf euro terug in natura via drankjetons. Wie niet opdaagt, heeft uiteraard wel geen recht op die tegemoetkoming.

Omdat wij ons als club verantwoordelijk voelen voor dit misverstand, heeft het clubbestuur besloten onze fans een extraatje te bieden.

Regeling wedstrijd Belgen, praktisch:

Registratie blijft verplicht en kost vijf euro. Iedereen die geregistreerd is en opdaagt, krijgt die vijf euro terug in de vorm van 2 drankjetons. Meer nog:

  • Abonneehouders krijgen nog eens twee drankjetons extra (dus 4 in totaal)
  • Abonneehouders 282 krijgen vier drankjetons extra (dus 6 in totaal)
  • Niet-aboneehouders krijgen helaas niets extra, maar zijn wel welkom (zij krijgen dus enkel hun twee jetons van registratie terug)
  • Indien zou blijken dat zich minder dan 400 mensen hebben geregistreerd voor de wedstrijd, kan eender wie zich nog ter plaatse registreren. Ze betalen vijf euro, maar krijgen daarvoor twee drankjetons in ruil
  • Registratie en abonnement meebrengen!
  • registratie via www.sporting.be/shop

De hierboven beschreven regeling is geldig voor ALLE wedstrijden van de Rode Duivels. De andere wedstrijd van het EK worden niet beschouwd als evenement en dus is registratie niet verplicht.

P