Germinal Beerschot Antwerpen

2 - 0

Sporting Lokeren

logo Germinal Beerschot Antwerpen
Seizoen:
2000-2001
Datum:
20/01/2001
20:00:00
Scheidsrechter:
Flament Philippe
Toeschouwers:
6800
logo Lokeren

Doelpunten

Ploegopstellingen

Verslag

Het webteam had deze maal geen vertegenwoordiger in de Beerschot-tribunes zitten. We namen niet het risico tot aan de Olympische ijspiste van het Kiel te rijden om dan te moeten horen dat de wedstrijd werd afgelast. Alleen dat laatste gebeurde niet. Of het verantwoord is of niet, dat laat ik aan de aanwezigen en de spelers over. Aan de beelden te zien, oordeel ik van niet.
In Westerlo hadden ze gelukkig iets meer verstand, alleen jammer dat zoiets niet vroeger wordt beslist. De arme supporter is weer de dupe!
Voetbalorganisaties die supporters van kwaliteit bedienen, ... het lijkt in België wel onmogelijk. Zo zag VRT teletekst het :
Een omstreden dubbele strafschop heeft GBA de volle buit bezorgd in een matig duel tegen Lokeren. GBA probeerde het laken naar zich toe te trekken, maar Lokeren speelde goed mee. Echt veel kansen waren er niet. Dagano was niet alert genoeg, aan de overkant miste Olufade (de nieuwe Togolees van Lokeren) de beste kans. De fut verdween gaandeweg helemaal uit de match, tot Van de Weyer een penalty miste. Bij de herneming ging Van de Weyer neer en de bal ging weer op de stip (tot ongenoegen van Zeré die rood kreeg). Mutavdzic miste dit keer niet. Dagano zorgde voor de 2-0-eindscore. Filip Baeke

P