Sporting Lokeren

0 - 0

RAEC Mons

logo Lokeren
Seizoen:
2004-2005
Datum:
02/04/2005
20:00:00
Scheidsrechter:
Bultynck Jean-Baptist
Toeschouwers:
4800
logo RAEC Mons

Ploegopstellingen

Verslag

Om een of andere reden hadden we vandaag geen hoogstaande partij verwacht en we kregen er ook geen. Het werd een eerste helft om snel te vergeten.
Lokeren had dan wel het meeste balbezit. Maar behalve een vrije trap waar Diallo de bal naast devieerde konden we geen kans noteren. Bij de bezoekers uit Bergen noteerden we een kopbal van Behi die maar net naast zoefde. En vijf minuten voor de rust was er twee keer gevaar van Njock. Eerst met een schotje dat door Milojevic werd gepakt. Een minuut later schakelde Njock de mistastende Milo uit, maar de Afrikaanse spits van Mons legde de bal in het zijnet.
Rusten en hopen op beterschap.
Maar veel veranderde er niet in de tweede speelhelft. Voor Mons noteerden we een strak schot van Billy, net naast. De ingevallen Bancé trapte eindelijk eens een bal tussen de palen. Berthelin pakte.
De enige opwinding in de partij kwam er na een mooie dribbel van Madi en een trap die maar net naast ging. En even later een schot van Bancé dat door Berthelin in corner werd geduwd, maar scheids Bultynck gaf geen hoekschop tot algemene woede. Zowat het enige moment dat we het thuispubliek hoorden. Ook Roma en Ademilson mochten nog invallen. Een actie van de kleine Roma met een voorzet naar Ademilson die hard maar nipt naast kopte.
Voor de rest werd er te veel getreuzeld bij Sporting. Op het middenveld ontbrak er duidelijk iets of iemand (was het Kristinsson ?). Gretarsson was alleszins niet echt in zijn dagje. Het laatste gevaar kwam wel nog van hem, een schot in de grote backlijn, recht op de Bergense goalie.
En zo eindigde deze partij zoals ze was begonnen : 0 - 0.

P