KV Mechelen

3 - 0

Sporting Lokeren

logo KV Mechelen
Seizoen:
2008-2009
Datum:
16/05/2009
20:00:00
Scheidsrechter:
Pots Tim
Toeschouwers:
11000
logo Lokeren

Doelpunten

Ploegopstellingen

Verslag

Mechelen toonde na rust met drie goals in zeven minuten dat het klaar is voor de bekerfinale volgende zaterdag tegen Genk. De thuisploeg toonde zich aanvankelijk het meest enthousiast maar meer dan veldoverwicht en balbezit leverde dat niet op. Na een half uur ging Lokeren mee combineren maar ook langs die kant stierf elke actie nog voor de rechthoek. Slechts met veel moeite viel er een doelpoging van Camara te noteren. Een poging van Vleminckx en een actie van de alweer bedrijvige Dunkovic brachten vlak voor rust dan toch even animo.

Het vierde kwartier was opnieuw voor Mechelen met veel scrimmages in de Lokerse rechthoek en Doll die een schot van Vleminckx in hoekschop keerde. Lokeren geraakte niet meer uit de omknelling en geel-rood zette het overwicht om met drie treffers in zeven minuten. Twee keer was Dunkovic de aangever. Eerst kopte Rossini een voorzet van hem binnen en even later kopte Vrancken een hoekschop van de Kroaat aan de eerste paal tegen het net. Persoons maakte de zaak met een schitterend geplaatste schuiver af.

Een week voor de bekerfinale schuwden de Mechelaars de duels niet. Het was welgeteld 39 minuten wachten op de eerste bal tussen de palen: een schot van Vleminckx met enige moeite gestopt door Copa.

bron sportwereld.be

P