Cercle Brugge

1 - 1

Sporting Lokeren

logo Cercle Brugge

Eindronde


Seizoen:
2009-2010
Datum:
24/04/2010
20:00:00
Scheidsrechter:
Simon Gaetan
Toeschouwers:
6700
logo Lokeren

Doelpunten

Doelpuntenmaker
Goal
1-0
goal 5
Doelpuntenmaker
Goal
1-1
goal85

Ploegopstellingen

Verslag

Er stond gisteren voor de winnaar nog 250.000 euro op het spel, maar Cercle en Lokeren moesten toch de punten delen. Cercle kwam heel vroeg op voorsprong, Lokeren stelde heel laat nog gelijk via Golan.


Vorige maand won Cercle in de reguliere competitie nog met afgetekende cijfers tegen Lokeren (4-0) en ook gisteren kende het een wervelende start. Met dezelfde mensen in de hoofdrol trouwens. Frederik Boi kopte al na zes minuten de voorzet van Bernt Evens binnen.

Er zat nog meer in voor Cercle. Vossen kwam alleen voor doel maar mikte onbegrijpelijk op Lazic. Vossen zat niet echt in de match en miste net als Iachtchouk, Sergeant en Foley sublieme kansen om Cercle op rozen te zetten. En dat in een match die de winnaar, door de verdeling van de televisiegelden, nog 250.000 euro kon opleveren.

Lokeren dreigde even via een vrijschop van Leko en Verbist kreeg een knal van Tshimanga, de beste man bij Lokeren, niet direct onder controle. Bij Cercle viel captain Viane nog geblesseerd uit.

Na de rust was dat ook het geval voor Vidarrson. Lazic schroeide nog zijn handen aan een knal van Iachtchouk. De beste Lokerse actie kwam van de ingevallen Golan, maar Verbist redde subliem met één hand. In de slotfase trof Sokota nog de paal maar Golan was goed gevolgd en scoorde in de rebound. De eerste goal overigens van Golan voor Lokeren.

De ingevallen Deekman mikte de winnende Lokerense treffer echter hoog over .

P