Sporting Lokeren

0 - 1

Standard Liège

logo Lokeren

Eindronde


Seizoen:
2010-2011
Datum:
11/05/2011
20:30:00
Scheidsrechter:
Van De Velde Joeri
Toeschouwers:
7730
logo Standard Liège

Doelpunten

Ploegopstellingen

Verslag

0' - VOORAF
Bij Sporting keert Taravel terug achterin centraal. Maric is nog steeds geblesseerd. De matchwinnaar van op Gent, Fevang, begint terug zoals gewoonlijk op de bank. Bij Standard de basiself van D'Onofrio, Defour komt aan de aftrap.
1' - We zijn begonnen.
1' - Direct Standard aan de Lokerse goal, en ook een eerste fout, vrije trap Standard. Defour glijdt weg in het gras en de bal gaat over.
2' - En ook een eerste keer Lokeren. Mokulu die een schotje probeert richting Bolat, maar veel te zwak om de doelman van de rouches te bedreigen.
4' - Een vrije trap van Leko verdwijnt in de handpalmen van Bolat.
4' - Van Damme met een been zo hoog als het hoofd van Tiko, overtreding.
8' - Lokeren doet zeker niet onder in de eerste minuten en zoekt nadrukkelijk Bolat op, voorlopig zonder gevaar.
10' - Tshimanga doet de Rouches pijn. Nu geraakte hij bijna tussen 2 mensen, maar Witsel maakte de overtreding.
13' - Standard countert scherp. Tchité kan doorgaan op rechts waar De Bock te traag is en Nong glijdt net te laat om de bal binnen te duwen. Nong glijdt hard door op Copa en die blijft liggen, heel Daknam woest op Nong.
15' - Tchité krijgt de bal aangespeeld in de 16 en controleert met de hand, Van De Velde houdt de kaarten op zak.
17' - Mooie actie van Lokeren. Benji krijgt de bal van Leko en neemt mooi aan. Zijn schot is te zwak om Bolat te verrassen.
22' - Van Damme weer met een gemene overtreding op Tiko. Een tweede keer met een hoog been, maar Van De Velde zijn kaarten liggen blijkbaar nog in de kleedkamer.
25' - De Bock wil de bal afsnoepen aan het half maantje, Van De Velde fluit vrije trap, de trap van Pocognoli vliegt net over.
28' - Benji probeert het eens vanop afstand, maar zijn schot vliegt naast en over.
beeld wedstrijd
31' - Mokulu wordt een paar meter van het strafschopgebied onderuit gehaald. Van De Velde wuift eerst met z'n armen dat het geen fout is maar blaast dan toch. Leko trapt de vrije trap een huis over.
33' - Corner Standard. Van Damme krijgt de bal aan de andere kant van het doel en legt af naar Tchité, die moet maar binnenschieten maar Copa lag al neer in de goeie hoek. Lokeren komt goed weg.
35' - Mooie actie van Sporting. De Ceulaer verschalkt zijn mannetje op links en zet voor. Mokulu staat net niet op de juiste plaats en Witsel haalt weg.
36' - Witsel krijgt wat ruimte aan de rand van de 16 en kan uithalen. Overmeire heeft de beelden van vorige week goed gezien en smijt er zich voor.
38' - Nog eens Standard. Defour trekt zich op gang op rechts en bedient Kanu, die ziet zijn schot op de publiwall eindigen.
40' - Hoekschop Standard. Mangala kan koppen maar mist doel.
41' - Mokulu gaat neer aan de rand van de 16. Vrije trap voor Leko.
42' - Goede vrije trap buiten het bereik van Bolat, maar ook buiten het bereik van onze spitsen.
44' - Een aantrekkelijke eerste helft loopt zo stilaan op zijn einde. Lokeren heeft de goede bedoelingen, Standard de gevaarlijkste kansen.
45' - RUST
Een evenwichtige eerste helft eindigt op 0-0. Kansen waren er aan beide kansen, maar de grootste was toch voor Standard toen Tchité op Copa trapte. Bolat heeft nog niet veel ballen moeten pakken maar Lokeren toonde veel initiatief.
46' - Sporting trapt de tweede helft op gang.
46' - Meteen Lokeren. Leko neemt de bal op de slof en schiet op Bolat, die lost en de bal hobbelt in hoekschop. Het eerste schot tussen de palen van Sporting.
47' - Standard direct naar de overkant. De Bock stopt Tchité goed af, of die was alleen op Copa af.
48' - yellow Gele kaart voor POCOGNOLI Sebastien (STANDARD)
beeld wedstrijd
49' - De eerste kaart van de wedstrijd is voor Pocognoli. Hij houdt De Pauw vast die alleen de rechterflank aan het afdweilen was. Van De Velde heeft zijn kaarten tijdens de rust in zijn zakken gestoken.
49' - Leko met een uitstekende vrije trap. Taravel kan net niet bij de vrije trap en Bolat duikt naar de bal en heeft hem klemvast.
51' - Sporting met druk naar voor. Tshimanga zet voor recht in de handen van Bolat, maar die gooit terug in de voeten van onze linksback. Daknam laat zich ondertussen horen, voor de eerste keer luider dan de Luikse aanhang.
53' - Lokeren moet oppassen achterin, want Witsel draait Tshimanga zot. De middenvelder van Standard besluit bij de laatste poging van deze aanval op de deklat.
56' - Leko krijgt de bal aangespeeld op links en kan voorbrengen, daar vindt Killian een gaatje tussen de rode truitjes maar zijn goeie kopbal was recht op Bolat gemikt.
59' - De match is momenteel een dubbeltje op zijn kant. De goal kan aan elke kant vallen.
61' - Tshimanga kan zich net zoals op Gent eens goed doorzetten op links. De voorzet van onze linksback wordt afgeblokt in hoekschop.
63' - inout Vervanging STANDARD - DEFOUR Steven wordt vervangen door GOREUX Reginal.
66' - Leko trapt van ver vanuit de tweede lijn, zijn schot suist naast.
68' - Goeie kans voor Sporting alweer. Mokulu gebruikt heel z'n lijf in de 16 en schiet vanuit een onmogelijke hoek op doel. De Ceulaer en Overmeire stonden ook te wachten.
69' - Alweer een schot van ver. Deze keer Persoons, maar ook zijn kanon staat te hoog.
72' - Reuzekans voor Lokeren!! De Ceulaer gaat langs 2 man en staat 1 tegen 1 op de rand van de 16. Daar kan een rood been nog het schot verhinderen, hoekschop.
72' - inout Vervanging LOKEREN - TSHILOLA TSHINYAMA Tiko wordt vervangen door EL MOUATAZ Hassan.
73' - inout Vervanging STANDARD - NONG Aloys wordt vervangen door LEYE Mbaye.
beeld wedstrijd
74' - Lokeren is baas. Standard kan wel op onze helft geraken maar veel schade richt het daar niet aan. Het is Lokeren die weer een counter opzet.
78' - Bijna een blunder achterin bij Lokeren, maar De Bock glijdt voor de neus van Leye de bal weg, anders was de ex-buffalo alleen op Copa af.
80' - goal Doelpunt STANDARD - GOREUX Reginal
81' - Deksel op de neus voor Sporting, één van de zeldzame Luikse aanvallen komt in de voeten van Goreux, die laag naast Copa binnenschuift.
81' - Weer een goeie mogelijkheid voor Lokeren, maar Persoons kan de bal niet controleren in de 16.
81' - Dit verdiend een zeer moedig Lokeren niet. Kan Sporting nog eens in de laatste minuten terugslaan?
83' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door DEEKMAN Donovan.
84' - inout Vervanging LOKEREN - DE CEULAER Benjamin wordt vervangen door FINNBOGASON Alfreð.
84' - Maes gooit nog alles in de strijd en brengt Deekman en Finnbogason.
87' - Het vuur is weg uit het spel van Lokeren. Standard bijt zich nu vast op de Lokerse helft.
88' - Ook Van De Velde werkt niet echt mee. Hij fluit fout van Deekman terwijl de Nederlander half onder de mat gestopt wordt.
91' - Het loopt steeds mis bij de laatste pas voor Lokeren. Deze keer is het De Pauw die zijn controle helemaal mist.
93' - inout Vervanging STANDARD - TCHITE Meme wordt vervangen door DAERDEN Koen.
93' - Standard rekt tijd door nog extra vervangingen. Tchité sloft naar de zijkant.
beeld wedstrijd
94' - Heel Daknam zag nog een handsbal maar Van De Velde legt de bal niet op de stip.
95' - EINDE
Van de 3 minuten extra tijd is er ééntje gespeeld. Standard loopt onverdiend met de 3 punten weg. Van De Velde mocht hierin wel wat consequent geweest zijn.

P