KRC Genk

1 - 2

Sporting Lokeren

logo KRC Genk

Eindronde


Seizoen:
2013-2014
Datum:
03/05/2014
18:00:00
Scheidsrechter:
Lardot Jonathan
Toeschouwers:
20840
logo Lokeren

Doelpunten

Doelpuntenmaker
Goal
1-1
goal45
Doelpuntenmaker
Goal
0-1
goal33
1-2
goal64

Ploegopstellingen

Verslag

8' Tshimanga legt de bal panklaar voor de rechter van Ciss√©, maar Verhulst klemt zijn poging tegen de borst.
14' Mboyo besluit vanuit een scherpe hoek op doel, maar de vingertoppen van Verhulst zorgen voor een nieuwe hoekschop voor Racing Genk.
27' De eerste doelpoging van de bezoekers is meteen gevaarlijk. Kaya krult de bal met veel gevoel op doel, maar zijn schot strandt op de buitenkant van de paal.
31' Mboyo toont zich in het duel sterker dan Scholtz en zet Vossen alleen voor Verhulst. De doelman dwingt Vossen naar de buitenkant en voorkomt de openingstreffer.
32' Vanaken houdt goed zijn man af en vindt Kaya op de linkerflank. Even later wringt hij zich tussen drie verdedigers om de voorzet voorbij Köteles te werken: 0-1.
45+1' Op slag van rust komt Genk uit het niks op gelijke hoogte. Buffel glijdt een voorzet van Mboyo voorbij een verbouwereerde Verhulst: 1-1.
48' Na een missertje van Kara krijgt Harbaoui de uitgelezen kans om Lokeren opnieuw op voorsprong te zetten, maar hij schuift de bal naast de verkeerde kant van de paal.
56' Na een knappe actie vindt Buffel het hoofd van Vossen. Verhulst tikt de kopbal over de lat.
62' Kaya pegelt een afvallende bal meteen op doel. Het hoofd van Kara brengt redding.
63' Een hoekschop wordt aan de tweede paal door Scholtz teruggelegd op Maric. De verdediger aarzelt niet om de 1-2 tegen de touwen te jagen.
65' Buffel brengt met een subtiele bal Vossen in stelling, maar de spits jaagt de bal hoog over.
74' Köteles werpt zich met lijf en leden op een poging van Mertens. In de herneming wordt de poging van Harbaoui geweerd door het hoofd van Kumordzi.
87' Na een knappe aanval van Racing Genk legt Mboyo aan op aangeven van Tshimanga. Zijn schot spat uiteen op de onderkant van de lat.
89' Invaller Schrijvers zondert met een subtiele bal Vossen af maar een teruggekeerde Odoi belet de spits het scoren.

Verslag: sportwereld.be

P