Vorige week maakten we onze plannen bekend om zo snel als mogelijk een B-ploeg van KSC Lokeren-Temse op te starten in vierde provinciale. Ondertussen mochten we al heel wat reacties van kandidaten ontvangen.

We zijn oprecht blij met de grote respons die er kwam van precies de beide doelgroepen die we beoogden. Eerst en vooral van jonge, talentrijke spelers die in deze nieuwe ploeg kansen zien om hun kwaliteiten te laten ontbolsteren. Anderzijds ook van wat oudere spelers, fans vaak van onze club, die in de nadagen van hun carrière een mogelijkheid zien om te spelen voor de club die ze al hun leven lang door dik en dun steunden en zullen blijven steunen en die tegelijk hun ervaring ten dienste willen stellen van jongere spelers.

Toch komen er ook nog heel wat vragen. Die vragen willen we graag beantwoorden. Daarom organiseert de club op zaterdag 10 april een infomoment. Iedereen die interesse heeft om deel uit te maken van de op te richten ploeg in vierde provinciale, wordt daarop uitgenodigd. Er zal een algemeen kader worden geschetst, maar daarnaast is er ook ruimte voor individuele vragen.

Om alles volgens de geldende coronaregels te laten verlopen, voorzien we eigenlijk drie gelijkaardige sessies, een om 14 uur, een om 15 uur en een om 16 uur. We vragen aan de geïnteresseerden zich hiervoor te melden bij [email protected], met vermelding van het gewenste tijdstip: voorkeurstijdstip en een reservetijdstip. Iedereen zal dan een gepersonaliseerde uitnodiging ontvangen met vermelding van de voor hem voorziene sessie. Kandidaten kunnen zich dan op dat uur aanbieden in de Voetbalstraat, waar zij volgens alle geldende gezondheidsregels zullen worden ontvangen.

Wil jij deel uitmaken van dit nieuwe project? Niet aarzelen, nu aanmelden!

P