De eerste oefenwedstrijden van zowel de eerste als de tweede ploeg blijven op de kalender op 26 juni 2021. Toch moeten we hier om organisatorische redenen een wijziging aankondigen.

Die wijziging heeft evenwel geen betrekking op de wedstrijd van ons eerste elftal. Dat zal nog altijd voor het eerst in het seizoen 2021-2022 aantreden tegen Eendracht Aalst, op zaterdag 26 juni om 16 uur. De wedstrijd vindt zoals eerder medegedeeld plaats op het veld van VW Hamme.

Om organisatorische redenen kan de wedstrijd tussen ons tweede elftal en het beloften elftal van VW Hamme niet op de terreinen van VW Hamme doorgaan, wat eerder was aangekondigd. Die wedstrijd zal daarom plaatsvinden op de terreinen van de jeugdacademie op Daknam. KSC Lokeren-Temse vs VW Hamme Beloften vindt wel degelijk ook plaats op zaterdag 26 juni, maar wel om 12 uur.

Volgens de dan nog geldende coronamaatregelen zullen beide wedstrijden door maximum 400 supporters mogen worden bijgewoond. Verdere details omtrent ticketing zullen later worden meegedeeld.

 

P