Woensdag 23 september om 20 uur is het zover, dan start de competitie voor SC Lokeren–Temse in tweede nationale met een thuiswedstrijd tegen Racing Harelbeke. Op de club worden de laatste details op dit moment nog geregeld, daar krijgen jullie morgen alle noodzakelijke info over. Maar een paar praktische zaken kunnen we nu toch al met jullie delen.

Er zijn woensdag 2375 toeschouwers toegelaten in het stadion. Op dit moment zitten we ruim boven de 1800 abonnees. Wie een seizoenskaart heeft, – ongeacht de tribune – kan op beide oren slapen: zij hoeven geen verdere actie te ondernemen, hun abonnement volstaat. Is er meer vraag dan aanbod, dan hebben abonnementhouders hoe dan ook voorrang.

Abonnementen kunnen trouwens nog altijd online worden aangeschaft. Deze formule geniet onze voorkeur, omdat we beperkt zijn qua mankracht. Wie zich een abonnement online aanschaft(e), kan dat net voor de wedstrijd ophalen aan het loket reservatie. Toch kunnen mensen zich ook nog altijd een abonnement aanschaffen op de dienst ticketing. Je kan op de club terecht op dinsdag van 14 tot 17 uur.

De start van de competitie is ontzettend belangrijk, dat spreekt voor zich. Onze spelers waren zaterdag na de wedstrijd zeer te spreken over de verbale steun die ze van de fans kregen en hopen dat zij ook woensdag door die vocale steun vooruit zullen worden gestuwd.

Morgen blikken we alvast vooruit op de eerste wedstrijd via onze sociale mediakanalen en op onze site. Blijf op de hoogte!

P