Wat al weken de ronde deed, is ons als club definitief medegedeeld. De wedstrijd van zondag 29 oktober op het Lisp tegen Young Reds zal gespeeld worden achter gesloten deuren. Er worden van beide clubs geen toeschouwers toegelaten.

Twee seizoenen geleden werd in de huurovereenkomst tussen de Stad Lier en de Young Reds het volgende overeengekomen: indien er bijkomende inzet van ordediensten nodig is, worden deze wedstrijden achter gesloten deuren gespeeld. Zowel de voetbalclub Royal Antwerp FC als de KBVB gingen hiermee akkoord.

Wijzelf als club, onze veiligheidsverantwoordelijke en de burgemeester van Lokeren hebben nog geprobeerd deze overeenkomst eenmalig om te laten buigen. Helaas zonder resultaat. Wij zijn trouwens niet de enige club die dit verbod in Lier wordt opgelegd.

Het mediateam zal trachten om ook deze wedstrijd zo goed mogelijk tot bij de supporters te brengen. Zij zijn daarvoor in overleg met alle partijen en hopen hierover snel terug te kunnen koppelen naar de supporters.

Tevens willen wij jullie nogmaals danken voor de positieve support die de laatste uitwedstrijden aanwezig was. Onze supporters zijn voor de club en het team een extra steun en motivatie. De spelers zullen er alles aan doen om ook komende zondag met de drie punten terug te keren naar Daknam.

P