KSC Lokeren-Temse was nog op zoek naar een controlerende middenvelder en vond die nu in de figuur van Seppe De Langhe.

KSC Lokeren-Temse blijft zijn filosofie trouw door opnieuw te gaan voor een jonge speler uit de eigen streek. Seppe De Langhe (22) kreeg zijn jeugdopleiding eerst bij Club Brugge, waar hij van zijn twaalfde tot zijn zestiende speelde. Nadien kwam hij bij Sporting Lokeren. Hij begon bij de U17, evolueerde er via de U19 naar de Beloften. Eventjes maakte hij zelfs deel uit van de A-kern. De voorbije twee seizoenen was hij een vaste waarde bij Gent-Zeehaven dat uitkomt in 2de Amateur en dus een reeksgenoot kan zijn voor KSC Lokeren-Temse. In 2019-2020 miste hij een deel van het seizoen door een teenblessure, maar de fysieke testen toonden aan dat die blessure nu volledig hersteld is.

Seppe De Langhe is in de eerste plaats een linksvoetige verdedigende middenvelder, maar hij werd vroeger ook ingezet als links- of rechtsachter. Hij is erg hongerig naar de bal en wil maar wat graag meeschrijven aan een mooi verhaal bij KSC Lokeren-Temse.

Seppe De Langhe: “Ik ken Gil Van Moerzeke van hier bij de jeugd en toen ik hoorde dat hij bij de fusieclub aan de slag ging, was mijn interesse onmiddellijk gewekt. Ik ken hier nog heel wat mensen en het zal echt deugd doen om weer op Daknam te spelen. Ik brand van ambitie. Dat heb ik ook aan de mensen van het bestuur gezegd. Dat hoorden ze graag, maar ik weet ook te appreciëren dat ze zin voor realisme hebben en in het eerste jaar willen gaan voor een plaats in de subtop. Ik ken de reeks natuurlijk vrij goed en weet dat het vaak op bikkelen aankomt. Maar ik ken een heleboel van mijn toekomstige ploeggenoten en zo weet ik dat we gewapend zijn voor die strijd. Ik ben er in ieder geval klaar voor!”

Seppe, welkom op Daknam!

P