Het bestuur van onze club heeft in de vooravond beslist om Karel Fraeye aan te stellen als nieuwe hoofdcoach bij Lokeren-Temse. Hij neemt met onmiddellijke ingang alle taken over van Yves Van der Straeten.

Het verschil in voetbalvisie, noodzakelijk voor de uitvoering van onze sportieve ambitie en strategie, is de drijfveer voor deze beslissing.

Het bestuur wenst Yves en zijn team (Gert Huyghe, David Van Buggenhout en Jan Van Roy) nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet en wenst hen oprecht alle succes toe in hun verdere sportieve loopbaan.

Met Karel Fraeye (16/11/1977) haalt de club een ervaren vakman in huis. Fraeye kwam onlangs vrij na het faillissement van KSV Roeselare. Eerder verdiende hij al zijn sporen bij onder meer Charlton Athletic (Eng), Lommel en VW Hamme. T2 Chris Van Trappen behoudt zijn functie en zal Fraeye bijstaan in het vervolg van ons sportieve project. De club gaat nu ook zo snel als mogelijk op zoek naar een nieuwe trainer voor onze doelmannen.

Karel Fraeye:

“Iedereen die me kent, weet dat ik voor dominant en aanvallend voetbal sta. Het veld van Daknam leent zich daar trouwens ook uitstekend toe. Ik ga nu onmiddellijk aan de slag want de wedstrijden volgen elkaar nu heel snel op. Ik hoop gauw mijn accenten te kunnen overbrengen op de groep.”

P