Mohamed El Fikri (25) is altijd al gebeten geweest door het voetbal. De Antwerpenaar wil een vaste waarde worden op het middenveld van de nieuwe ploeg. In het verleden was hij trouwens regelmatig te zien in het Daknamstadion voor de wedstrijden van Sporting Lokeren.

Dat kwam door het feit dat mijn jongere broertje hier altijd bij de jeugd heeft gespeeld, tot het faillissement trouwens. Hij kwam dan regelmatig kijken naar de eerste ploeg en dan kwam ik graag mee. Zelf speelde ik bij de jeugd van Berchem Sport en Wilrijk. De laatste jaren was ik aan het werk bij Borsbeek (tweede provinciale), Burcht (derde provinciale) en vorig seizoen door corona maar een paar wedstrijden bij Verrebroek (vierde provinciale).

Ik noem mezelf behoorlijk ambitieus, ik zou graag belangrijk worden op het middenveld, maar ben beschikbaar waar men mij het beste kan gebruiken. Ik werk als preventieadviseur in de Antwerpse haven. Dat is een behoorlijk stresserende job. Dat ik die stress er via dit ambitieus project uit kan voetballen, spreekt mij enorm aan. Ik ben ontzettend benieuwd naar mijn nieuwe ploeggenoten!”

P