Sporting heeft een volgende versterking aan haar selectie voor komend seizoen toegevoegd! Met Jonas Vinck komt er een tweede speler over van KV Oostende. De 28-jarige rechtsachter – die ook als centrale verdediger uit de voeten kan – brengt ruim 100 wedstrijden aan Challenger Pro League-ervaring mee naar Lokeren. Hij tekende in het Daknamstadion een overeenkomst voor twee seizoenen. Welkom, Jonas!

Afgelopen seizoen was Jonas Vinck met 28 wedstrijden een onbetwiste basisspeler bij Oostende, waar hij als vice-aanvoerder één van de trekkers was binnen de selectie. Ondanks de extra sportieve perikelen slaagde hij er met zijn team in om het (althans sportieve) behoud in de Challenger Pro League te verzekeren. Daarnaast bereikte KVO ook de halve finales van de beker.

Voordien was Jonas Vinck aan de slag bij onder andere Lierse, Excelsior Virton en KMSK Deinze. Gezien zijn profervaring en leiderschap zag Sporting in hem een ideale versterking voor ons eerste seizoen (terug) in 1B. We zijn dan ook opgetogen met zijn komst!

P