20:00:00
Geldhof Frederik
4500
logo St.-Truidense VV

0' - Geen Aimé Antheunis op de Lokerse bank. Rudi Cossey vervangt de trainer.
3' - knap schot van Madi; Deelkens werkt maar net in hoekschop
4' - Lokeren begint sterk aan de wedstrijd en rukt op
5' - onzekerheid achterin bij Lokeren brengt Debroux tot een schot: Milo gaat goed plat
10' - Kristinsson recupereert de bal en past tot bij Camara; die draait en schiet, de bal gaat naast
16' - Killian kan net niet aan een voorzet van Kristinsson; ook Deelkens grijpt naast de bal, maar er staat niemand van Sporting op de goede plek
17' - Kristinsson zet zich goed door tot tegen de achterlijn; zijn voorzet wordt bijna in eigen doel gewerkt, maar belandt uiteindelijk in het zijnet
18' - goal Doelpunt Lokeren - Kristinsson na een schitterende actie en samenspel met Camara
26' - STVV komt meer opzetten wat resulteert in enkele corners
29' - aangeschoten bal, scheidsrechter Geldhof legt de bal op de stip
30' - goal Doelpunt STVV - Stolica vanop de stip
32' - vrije trap op een goede plek, Hasi raakt de muur
35' - gevaarlijk standje voor de goal van Lokeren, Correa redt met lijf en leden
37' - mooie aanval van Lokeren met enkele kansen; Madi en Hasi trappen maar treffen niet raak
38' - geel Gele kaart voor Hayen (STVV)
44' - Camara knap tussen 2 man door na voorzet van Correa; zijn schot gaat net over
45' - De eerste helft eindigt op 1-1. Het was een matige eerste helft, waarin onze ploeg wel met een groot hart speelde en aanspraak kon maken op een voorsprong. Daar besliste scheidsrechter Geldhof anders over, want met een licht toegekende strafschop liet hij STVV gelijk komen.
49' - STVV met een gevaarlijke voorzet van Buvens; Milo kan er net bij
54' - geel Gele kaart voor Debroux (STVV)
60' - Een zwak eerste kwartier van de 2de helft, waarin STVV iets minder slecht is
62' - geel Gele kaart voor Vukomanovic (Lokeren)
62' - zwak uitverdedigen van Correa brengt STVV bijna tot scoren; Milo redt van dicht op een inzetten, die toch werd afgevlagd voor butenspel
63' - Milo moet plat op een schot van Debroux
64' - Camara wandelt door de Truiense verdediging en wordt onderuit getrokken; de referee reageert niet
72' - Camara in de diepte, net tot voorbij de achterlijn...
75' - schot van Rocky Peeters, Milo goed plat
76' - inout Vervanging STVV - Stolica wordt vervangen door Niemi.
77' - goal Doelpunt STVV - Buvens op voorzet Niemi (eerste balcontact)
79' - inout Vervanging Lokeren - Correa wordt vervangen door Liezi
79' - inout Vervanging Lokeren - Overmeire wordt vervangen door Jukic.
81' - inout Vervanging STVV - Buvens wordt vervangen door Hajnal.
82' - geel Gele kaart voor Kristisson (Lokeren)
83' - geel Gele kaart voor Doll (Lokeren)
90' - inout Vervanging Lokeren - Vukomanovic wordt vervangen door Clappaert.
91' - inout Vervanging STVV - Deconde wordt vervangen door Tankary.
93' - Bal voor de voeten van Kristinsson, die knap Camara aanspeelt; die trapt net naast
93' - Lokeren verliest thuis na een zwakke match van STVV. In de eerste helft had Lokeren licht overwicht en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong via Kristinsson. Referee Geldhof legde de bal echter op de stip voor STVV en zo gingen we rusten met 1-1. Na rust kreeg Lokeren niks voor mekaar. STVV lukte wel 1 actie en meteen ook een doelpunt. Lokeren was in de allerlaatste seconde nog dicht bij de gelijkmaker, maar Camara besloot net naast.