20:00:00
Laforge Nicolas
5600
logo Oud Heverlee Leuven

0' - Ronny Van Geneugden stelt voorlopig slechts 10 spelers op. Bij Lokeren komt Mokulu in de basis ten koste van Saglik
3' - Eerste vrije trap Galitsios. Taravel kopt in de handen van Bailly
7' - Karuru is de 11de man bij OHL geworden.
8' - Knap schot van Persoons, Bailly duikt naar de goede hoek en werkt in hoekschop. Deze levert niets op.
9' - Schot van Ogbu. Buitenkant paal.
11' - Twee verdedigende fouten van De Bock leiden uiteindelijk tot een schot op doel van Vanaudenaerde. Het waait over het doel van Copa.
15' - Vrije trap Patosi. Te scherp voor doel gegeven en dus een makkelijke bal voor Bailly.
16' - Leuvense vrije trap met Brogno aan de rand van het strafschopgebied. Het leer valt gelukkig niet goed voor de bezoekers.
22' - Een mooie steekbal ven De Pauw brengt Patosi voor doel. Hij besluit in het zijnet.
28' - Nog eens kansen in deze magere partij. Ogbu besluit op counter tegen Copa. Bij directe tegenaanval gaat De Bock mooi voorbij zijn tegenstrever maar zijn voorzet gaat te ver.
31' - Goeie pass van Patosi. Bailly is net op tijd om de aanstormende Mokulu het schieten te beletten.
33' - Opnieuw een goeie actie van Patosi. Ditmaal een voorzet richting Harbaoui, maar onze spits slaagt er niet in de bal in doel te koppen.
37' - yellow Gele kaart voor THOMPSON Kenny (OHL)
37' - Mokulu krijgt twee kansen om zijn basisplaats te verzilveren maar doet dat met een gekraakt schot en een trap naast de bal vooralsnog niet.
41' - Bailly heeft bij een uitrap zichzelf geblesseerd. Voorlopig kan hij nog verder.
44' - Vrije trap en hoekschop voor OHL. Beiden leveren niets op. De Pauw kan counteren en krijgt steun van De Bock. De linksback loopt zich vast tegen de verdediging.
46' - De U8 van Eksaarde scoorde tijdens de rust tweemaal tegen deze van Sint-Gillis-Waas. Hopelijk kunnen de grote jongens in de tweede helft ook hun kansen verzilveren...
48' - De eerste kans is alvast voor Sporting. De Pauw naar Mokulu. Gislason werkt in corner.
53' - Een zoveelste corner van Patosi brengt Over'eire in schietpositie. Killi schiet over
54' - De Pauw wordt neergehaald, Harbaoui scoort, maar de scheidsrechter geeft geen balvoordeel! Het wordt een vrije trap buiten het strafschopgebied
55' - yellow Gele kaart voor GISLASON Stefan (OHL)
55' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
55' - Mooie actie met de Pauw en uiteindelijk Mokulu die scoort, maar de scheids had al gefloten voor een fout al dan niet buiten de grote rechthoek op De Pauw. Onbegrijpelijk dat de ref hier niet laat doorspelen.
59' - Dan toch Mokulu! In twee - drie pogingen gaat de bal binnen na een schitteren pass van Overmeire.
59' - goal Doelpunt LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin
63' - OHL reageert met een kanonskogel van Karuru. Copa tikt over.
65' - goal Doelpunt OHL - RAYMAEKERS Wim
65' - Lokeren kruipt achteruit, krijgt een corner tegen en werkt die slecht weg. Raymaekers scoort met het hoofd.
66' - Patosi, beste man bij Sporting, tot tweemaal toe net naast.
71' - Patosi naar Hamdi, draaien, schieten en... Tegen de paal!
72' - inout Vervanging OHL - BROGNO Loris wordt vervangen door BUYSENS Ludovic.
76' - Het zit weer niet mee. Vrije trap Patosi, uit de winkelhaak het tikt door Bailly.
78' - inout Vervanging OHL - CHUKA OGBU Derick wordt vervangen door POUGA Christian.
80' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door MARIC Milos.
82' - Dan toch gerechtigheid! Goeie voorzet De Pauw, Harbaoui kan niet goed tot een schot komen, maar de afvallende bal wordt door De pas ingevallen Milos Maric keurig binnengewerkt.
82' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Milos
85' - inout Vervanging OHL - THOMPSON Kenny wordt vervangen door AZEVEDO Thomas.
86' - Goeie tegenaanval van Sporting. Hamdi bedient De Pauw. Zijn schot gaat naast.
86' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
88' - Weer loopt Sporting in dezelfde val. Het trekt terug na het doelpunt, Leuven komt opzetten en scoort. Ditmaal via Geraerts.
88' - goal Doelpunt OHL - GERAERTS Karel
89' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door SAGLIK Enes.
91' - yellow Gele kaart voor RAYMAEKERS Wim (OHL)
93' - Einde wedstrijd. Sporting klom tweemaal op voorsprong, maar liet zich ook tweemaal vangen aan de schaarse tegenpartijen van Leuven.