20:30:00
Delacour Christophe
4500
logo Cercle Brugge

0' - Bij Lokeren verschijnt El Mouataz aan de aftrap in de plaats van Laurens De Bock. Voor de rest dezelfde ploeg die zaterdag het onderspit moest delven tegen Eupen. Finnbogason is nog niet speelgerechtigd voor deze inhaalmatch.
4' - De Ceulaer knokt zich naar de bal en trapt. Het schot is gekraakt en gaat naast het doel van Verbist.
6' - Voorzet Overmeire komt tot bij Mokulu. Al vallend kan die toch nog trappen, maar Verbist gaat goed plat in de hoek.
7' - Eerste prik van Cercle, maar er wordt afgevlagd voor buitenspel.
8' - goal Doelpunt LOKEREN - TARAVEL Jérémy
8' - Taravel kan een vrije trap helemaal alleen heerlijk binnenknikken. Lokeren op voorsprong.
11' - goal Doelpunt CERCLE - BOI Frederik
11' - En Cercle komt al snel op gelijke hoogte. Owusu is Tiko te snel af en geeft een goeie pass naar het centrum Frederik Boi kan hoog in de lege goal trappen.
13' - Cercle scoort opnieuw maar de referee fluit voor een voorafgaande fout op Copa.
17' - Scrimmage voor de goal van Verbist. Maar de bal geraakt niet achter de lijn.
beeld wedstrijd
19' - Cornelis weer met de fout op Mokulu. De bal ligt een paar meters verder dan daarnet.
20' - Goeie vrije trap van Leko, maar de bal vliegt voorbij alles en iedereen. Wel nog aangeraakt door een Cercle-lichaam en dus corner.
21' - De corner levert opnieuw een heet standje op, maar het Lokers schot wordt geblokt door een groenhemd.
26' - Twee Sporting corners op evenveel minuten: toch opnieuw wat druk. Helaas zonder resultaat voorlopig.
32' - Sporting zoekt een gaatje in de groene muur, maar slaagt daar voorlopig niet in.
35' - Schot Serebrenikov, Copa gaat goed plat en kan met de vingertoppen in hoekschop duwen.
45' - RUST
Sporting kwam al vroeg op voorsprong maar wist dit niet lang vast te houden, Lokeren had het meeste balbezit maar kon dit nog niet omzetten in doelpunten. Het kan nog alle kanten uit in de 2e helft.
46' - We zijn weer weg!
46' - inout Vervanging CERCLE - DHAENE Kristof wordt vervangen door IACHTCHOUK Oleg.
47' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
47' - Gelukje voor Lokeren. Een afgeweken voorzet botst op het been van De Ceulaer en die scoort zowaar. Net na rust en Lokeren terug op voorsprong.
51' - Een scherpe counter van Sporting. De Ceulaer snijdt naar binnen en kan vrij aanleggen. Zijn schot schuift maar net naast het doel.
52' - Door enkele technische problemen zit het webteam vanaf deze minuut weer rechtstreeks bij u binnen. Onze excuses voor dit ongemak.
57' - Een schot uit de tweede lijn van Cercle. Taravel ontzet met de voet in corner.
59' - Schitterende loopactie van Taravel die tot de achterlijn doorgaat en ook knap teruglegt. Een Cercle voet kan net voor De Ceulaer tussenkomen.
60' - inout Vervanging CERCLE - VAN EENOO Lukas wordt vervangen door NETO Renato.
63' - Cercle komt duidelijk veel meer opzetten t.o.v. de eerste helft. Achteraan is het nu ook al eens bibberen voor Sporting.
68' - Sporting lijdt veel balverlies omdat Cercle hoog komt storen. Beide elftallen geraken niet meer aan de goal.
72' - inout Vervanging CERCLE - BOI Frederik wordt vervangen door DOS SANTOS SILVA Reynaldo.
73' - Cercle heeft al enkele hoekschoppen gehad, maar zonder resultaat. Ze zijn wel echt op zoek naar de 2-2.
74' - Heet standje voor de goal van Copa. Reynaldo kan alleen schieten maar die bal wordt nog afgeweerd, Sporting onder druk.
74' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door FEVANG Ludvig Geir.
79' - De Ceulaer met een schotje na mooi wegdraaien, ver naast.
79' - inout Vervanging LOKEREN - DE CEULAER Benjamin wordt vervangen door DE BOCK Laurens.
81' - De Bock meteen met een schitterende kans. De Pauw en Mokulu zetten de actie mooi op, die laatste zet voor maar mede dankzij een opbotsende bal knalt De Bock hoog over.
85' - Nog 5 minuten nagelbijten en counteren.
86' - Vidarsson probeert het vanop afstand, maar de bal gaat over.
88' - inout Vervanging LOKEREN - FEVANG Ludvig Geir wordt vervangen door MBAYO Marcel.
89' - De net ingevallen Fevang moet alweer naar de kant, hij heeft zich geblesseerd aan de voet.
90' - Nog minstens drie minuten extra.
91' - Copa komt iets te enthousiast uit en El Mouataz komt terug, bijna ons eigen nog punten afgenomen in de laatste minuut.
93' - EINDE
Een zeer matig Sporting houdt de 3 punten thuis vanavond. Op het einde was het nog bibberen, maar de belangrijke punten voor Play Off I zijn binnen. Lokeren begon goed na 10 minuten kopte Taravel perfect een voorzet binnen. Cercle kon met zijn eerste kans wel direct gelijkmaken. Met een gelukje bracht De Ceulaer de troepen van Peter Maes weer op voorsprong en die voorsprong bleef tot het einde op het bord staan.