Voetbal kan gelukkig weer met toeschouwers. Het is de lokale overheid die beslist hoeveel er dat uiteindelijk mogen zijn. Hun beslissing wordt genomen op basis van een “protocol” dat de club aan die lokale overheid moet voorleggen.

De club heeft bij het stadsbestuur een protocol voorgelegd dat moet toelaten ruim 2.300 toeschouwers in het Daknamstadion te ontvangen voor zowel de bekerwedstrijd van zaterdag 19 september om 20 uur, als voor de eerste competitiewedstrijd tegen Harelbeke op woensdag 23 september, ook al om 20 uur.

Dit plan wordt nu geëvalueerd op zijn haalbaarheid door de bevoegde diensten. Normaal gesproken krijgen we hierover vandaag (woensdag) nog uitsluitsel.

Het spreekt vanzelf dat deze beslissing consequenties heeft voor de ticketverkoop. Maar wat er ook beslist wordt, tickets voor de bekerwedstrijd van zaterdag zullen donderdag en vrijdag zowel online als op de club beschikbaar zijn. Meer details volgen van zodra we de beslissing over het toegelaten toeschouwersaantal hebben gekregen.

Openingsuren ticketing:

  • donderdag 17 september van 14 tot 19 uur
  • vrijdag 18 september van 14 tot 17 uur

En de abonnementen?
Abonnementen waren nu al beschikbaar op de club zelf, maar vanaf woensdag 16 september is het ook weer mogelijk om die online aan te schaffen. De abonnementenverkoop loopt vlot, maar we willen uiteraard dat onze jongens kunnen rekenen op een zo groot mogelijke achterban. Aarzel dus niet en word nu lid van de SC Lokeren-Temse familie!

Mensen die zich eerder al een abonnement aanschaften, maar dat nog niet konden afhalen op de club, kunnen dat abonnement laten klaarleggen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Dat geldt ook voor de mensen die zich tussen nu en woensdag 23 september nog een abonnement aanschaffen. De abonnementen zullen klaarliggen voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd aan het loket reserveringen, kant Daknamstraat.

P