Zoals iedereen ondertussen weet, mogen we in ons stadion 2375 supporters de wedstrijd laten volgen. De abonnementenverkoop verloopt dusdanig, dat dit aantal dicht wordt benaderd.

Paniek is er nog niet nodig: er zijn op dit moment nog plaatsen beschikbaar. Maar dat aantal slinkt wel. In de praktijk betekent dit, dat voor onze thuiswedstrijden telkens maar een heel beperkt aantal dagtickets meer voorhanden is, iets in de grootorde van een paar tientallen. Wie zich dus een dagticket wil aanschaffen, zal dat in de toekomst heel snel moeten doen. Eens de som van het aantal abonnementen en de dagtickets 2375 bedraagt, wordt de verkoop van losse tickets onverbiddelijk stopgezet!

Wie zich dus echt van een plaats wil verzekeren in het stadion, kan zich dus beter alsnog een abonnement aanschaffen. Wie dat nu doet, heeft daar nog altijd financieel voordeel bij.

Zeker zijn van een plaats in het stadion voor de thuiswedstrijden van SC Lokeren-Temse? Wacht dan niet langer, schaf je vandaag nog een abonnement aan. Dat kan online op elk moment, op onze ticketingdienst op dinsdag en donderdag van 14 tot 17 uur.

Opgelet: abonneehouders krijgen ook een voorkeurbehandeling bij het aankopen van tickets voor de bekercompetitie. Niet onbelangrijk als je weet dat, als we zaterdag Jong Lede weten uit te schakelen, we zeker een ploeg uit 1A ontmoeten in de volgende ronde!

P