Zaterdag neemt SC Lokeren – Temse het op tegen KVC Jong Lede (3e afdeling VV) in het kader van de Beker van België. De inzet van deze partij is niet min, in de volgende ronde volgt er namelijk een wedstrijd tegen een club uit de Jupiler Pro League. Steun onze jongens dus massaal komend weekend!

Voor de partij tegen Jong Lede zijn er nog tickets beschikbaar, twijfel dus niet om er eentje aan te schaffen. Deze kosten 15 euro en zijn online verkrijgbaar. Bestel HIER jouw ticket(s) voor de bekerwedstrijd van morgen. OPGELET: abonnementen zijn niet van kracht in de beker, ook onze abonnees moeten dus een kaartje aankopen. Breng jouw abonnement echter zeker mee, want daarmee kan je jouw drank betalen.

Tribune 4 zit al aardig vol, maar in de vakken P en Q is er nog voldoende plaats voor grotere bubbels (maximum vijf personen). Verder werd ook Vak G (centraal in tribune Oost) deze ochtend opengezet voor verkoop. Twijfel dus niet te lang en koop jouw ticket(s) voor zaterdagmiddag 12 uur, want dan wordt de verkoop onherroepelijk afgesloten.

Uiteraard blijven de coronamaatregelen nog steeds van kracht. Blijf in je bubbel, hou het mondmasker op (ook als je zit) en luister naar de richtlijnen van de stewards. De mensen met een ticket voor Tribune 1 en 4 komen binnen via de hoofdingang aan de Daknamstraat. Aan de mensen met een kaartje voor Tribune 3 (Oost) wordt gevraagd om de ingang via de Daknammolenstraat (“den bos”) te nemen. Lees HIER alle maatregelen en instructies betreffende Covid-19.

P