COVID-19 info

Covid

Covid maatregelen

Sensibiliseringsplan SC Lokeren- Temse voor wedstrijden in het Daknamstadion met (maximum) 2375 personen (bijlage aan CIRM, COVID Infrastructure Risk Model, van 15 Sep 2020) :

  1. Van zodra de toestemming van de bevoegde minister bekomen wordt, begint SC Lokeren – Temse met het onderstaand sensibiliseringsplan voor zijn supporters, welke toegang wensen tot het bijwonen van een thuiswedstrijd van de club.
  1. Allereerst zal er gebruik gemaakt worden van de druk bezochte officiële website van de club sporting.be
  1. Daarnaast zullen ook de sociale media waarop de club actief is, Facebook, Twitter, Instagram, volop gebruikt worden om de coronamaatregelen mee te delen, te herhalen en nogmaals te herhalen.
  1. Niet alleen de algemene corona maatregelen zullen voortdurend herhaald worden : Social distancing, handen ontsmetten en mondmasker dragen vanaf binnenkomen van het Daknamstadion.
  1. Ook de extra maatregelen in voetbalstadions zullen voortduren herinnerd worden : minimum 1,5 meter afstand waar dan ook in het Daknamstadion, blijven zitten, drank wordt U aangebracht, kom op het aangeduide uur naar het stadion, kom niet naar het stadion zonder toegangsticket en het stadion dient verlaten te worden 45 minuten na affluiten van de wedstrijd.
  1. De videowall zal voortdurend bovengenoemde boodschappen herhalen van 1 uur voor de wedstrijd.
  1. Het Public Address (PA) systeem met onze stadionomroeper zal voor, tijdens en na de wedstrijd, de aanwezige supporters herinneren aan bovengenoemde maatregelen.

Voor meer inlichtingen, contacteer ons via safety@sporting.be.

P