Zondag 20 november om 14u30 gaat Sporting Lokeren – Temse op bezoek bij RFC Wetteren. Bij onze tegenstander lopen verschillende spelers rond met een verleden bij onze club. Wij spraken in aanloop alvast met Bram Van Laere, die vorig seizoen nog actief was op Daknam.

1. Dag Bram. Zondag tref je jouw ex-team. Hoe kijk je uit naar deze wedstrijd?

Ik ben blij dat ik een aantal ex-ploegmaats zal terugzien. Lokeren-Temse is waar het allemaal begon en zal altijd een speciaal gegeven blijven

2. Hoe blik je terug op jouw periode op Daknam? En waarom koos je voor Wetteren?

In mijn periode bij Lokeren-Temse heb ik heel wat bijgeleerd dat ik mee kan nemen in mijn toekomstige carrière. De reden waarom ik voor Wetteren heb gekozen is onder andere dat ik meer speelminuten wou maken. Bij de gesprekken had ik al snel een goed gevoel bij de visie van de club en de jonge groep waarmee ze wilden groeien.

3. Wetteren heeft met 3 winstmatchen uit de laatste 4 wedstrijden de smaak van de overwinning te pakken. Een ideaal moment om Lokeren-Temse te ontvangen?

Ons mooi voetbal van de laatste weken werd beloond met drie zeges en het is inderdaad een ideaal moment om Lokeren – Temse te ontvangen. We zitten in een goede flow en gaan proberen deze verder te zetten zondag. We hebben niks te verliezen.

4. Je was een aandachtige toeschouwer tegen KV Mechelen. Wat is jouw mening over de huidige ploeg van Sporting, wat zijn de grote verschillen met vorig seizoen volgens jou?

De groep heeft zich zeker en vast versterkt ten opzichte van vorig seizoen. Ondanks de vijf tegendoelpunten tegen Mechelen bleef Lokeren-Temse wel voetballen en gingen de koppen niet naar beneden. Dit kan misschien wel een belangrijk punt zijn doorheen het seizoen waarin alles mogelijk is.

5. Wat is de ambitie van Wetteren dit seizoen?

De ambitie die we onszelf hebben opgelegd is zo goed mogelijk in de middenmoot meedraaien. Op het einde van het seizoen in de linker kolom eindigen zou een mooi eindresultaat zijn.

P