In de verkiezing van ‘Speler van het Jaar’ eindigde Jelle Merckx op een knappe tweede plaats. De 30-jarige doelman was goed voor 12 clean sheets. Met tevredenheid kondigen we dan ook aan dat Jelle zijn overeenkomst bij onze club verlengd heeft voor de komende drie seizoenen.

Jelle toonde zich het voorbije seizoen een meer dan betrouwbaar sluitstuk. Het vertrouwen was bij beide partijen dan ook groot, daarom dat gekozen werd voor een langdurige samenwerking. Onze nummer één zal dan ook tot en met het seizoen 2024-2025 onze clubkleuren verdedigen. Samen met het hele team slaagde Jelle erin om slechts 28 tegendoelpunten te incasseren in 30 competitiewedstrijden, geen enkel team uit de reeks deed daarmee beter.

Reactie Jelle Merckx:
“Ik denk dat iedereen wel weet dat ik hier zeer graag ben. De club heeft vertrouwen in mij en ik in de club, geen reden dus om niet meteen voor drie jaar bij te tekenen. Samen met de supporters en staf gaan we er komend seizoen alles aan doen om de promotie te bewerkstelligen.”

Verder werkt de club achter de schermen hard aan de spelerskern voor het nieuwe seizoen. Wij zullen binnenkort dan ook met meer nieuws op de proppen komen. Blijf zeker onze kanalen volgen voor al het nieuws in verband met Sporting Lokeren – Temse. Tot snel, fans!

P