Naast de terugkeer van onze trouwe supporters verwelkomen we ook terug onze trouwe partners. Eerste in het rijtje van bedrijven die onvoorwaardelijk achter het nieuwe Sporting staat is Hans Van Osselaer, supporter en zaakvoerder van Interband Lokeren.

Interband Lokeren steunt op jarenlange ervaring in de bandensector, waardoor zij u van de beste service en expertise kunnen voorzien.

Als lokale bandenspecialist in de regio rond Dendermonde, Zele, Lochristi, Beervelde, Waasmunster, Sinaai, Temse en Sint-Niklaas staat hij met een heel team tot uw dienst voor uw banden en velgen.

Hans en zijn team baseren zich op expertise en ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service.

Zij sturen u gegarandeerd veilig de baan op.
Om u te verzekeren van de beste service, ontvangt Interband Lokeren u in hun moderne en volledig uitgeruste gebouwen.
Zij werken met up to date uitrusting en materialen zodat u steeds van kwaliteit verzekerd bent.

Het hoogtechnologisch gereedschap op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag.

Als partner van de topmerken kunnen zij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden.
Het nemen van de juiste beslissing voor uw veiligheid is prioritair en de vakkennis leverde Interband ook het vertrouwen op van heel wat fleet- en leasemaatschappijen.

Maak een afspraak of kom gerust eens langs! Hans en zijn topteam bekijken samen wat ze voor u kunnen doen.
Neem alvast een kijkje op Interband | Bandenspecialist Lokeren.

P