Op woensdag 20 juli om 20 uur speelt KSC Lokeren-Temse zijn eerste oefenpartij van het nieuwe seizoen tegen SK Roeselare Daisel. De wedstrijd vindt –anders dan oorspronkelijk gepland!– plaats in het eigen Daknamstadion.

Afgelopen donderdag oefende de selectie voor het eerst op het B-complex van SK Lochristi. De bedoeling was ook om in Lochristi de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen derdenationaler SK Roeselare Daisel af te werken. De gemeente Lochristi wordt momenteel evenwel overbevraagd:het provinciaal domein Puyenbroeck en de Gentse Feesten eisen een maximale inzet van de eigen politiediensten. Het gemeentebestuur van Lochristi verzocht in laatste instantie onze club dan ook om de voetbalwedstrijd van woensdag NIET op hun grondgebied te laten plaatsvinden.

De club schakelde snel en laat de wedstijd nu doorgaan in het eigen Daknamstadion. De grasmat ligt er beter dan verwacht bij door de goede zorgen van het stadsbestuur. De trainingen blijven wel gewoon in Lochristi, Beerveldsebaan, B-complex SK Lochristi.

Praktisch:

Wedstrijd KSC Lokeren-Temse vs SK Roeselare Daisel op woensdag 20 juli om 20 uur
Daknamstadion!
Enkel tribune 1 wordt geopend
Toegang: 10 euro, jonger dan 12 jaar gratis
Loketten enkel geopend op dag van de wedstrijd

Wij hopen dat onze fans klaar zijn voor een eerste kennismaking met het sterk vernieuwde team onder leiding van hoofdcoach Hans Cornelis en T2 Geert Dirinck! Dat die eerste kennismaking in het eigen stadion kan plaatsvinden is extra meegenomen. Allen op post!

P