Sporting Lokeren – Temse is na de zege tegen Westhoek al elf wedstrijden ongeslagen en zo blijven we in het zog van leider Eendracht Aalst. Komende zaterdag 3 december om 20 uur spelen we opnieuw in eigen huis, dit keer tegen KVV Zelzate. Voor deze wedstrijd hopen wij op jullie massale aanwezigheid. Om jullie alvast te bedanken voor de enorme steun pakt de club uit met een speciale ticketactie!

Onze club wil alle vaste abonnees belonen, maar ook de niet-abonnees die erbij waren tijdens de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen. Enkele uren voor die partij werd al meegegeven om de tickets zeker nog te bewaren. De ticketactie bestaat uit twee luiken.

  1. Abonnees brengen één iemand GRATIS mee!
    Dit gratis ticket kan je op de volgende manieren verkrijgen:

Online via jouw persoonlijke ROBOTICKET-account
–> Stap 1: selecteer een plaats/zitje zoals je gewoonlijk doet bij de aankoop van tickets
–> Stap 2: Ga naar het winkelmandje
–> Stap 3: Klik op ‘Voeg een korting toe’ en daar zal je als abonnee de optie ‘GRATIS TICKET’ zien staan. Daar klik je op en dan zal je kunnen afrekenen en 0 euro betalen voor het ticket.

Fysiek op onze ticketing op donderdag 1 december van van 14u00 tot 19u00

Aan het loket op de dag van de wedstrijd vanaf 19 uur*

* Maandagavond staat er nog een laatste veiligheidsoverleg gepland, waarop beslist wordt of de loketten open mogen op de avond van de wedstrijd. We hebben er echter goede hoop op dat dit zal mogen!

  1. Niet-abonnees met een geldig ticket van de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen krijgen bij de aankoop van één ticket voor Zelzate één GRATIS ticket erbovenop (1+1 actie). Twee voor de prijs van één dus! Kom samen met je kameraad of familielid naar de wedstrijd voor de prijs van één ticket.

Deze actie valt NIET online te verkrijgen, enkel fysiek op onze ticketingdienst op donderdag 1 december van 14u00 tot 19u00 én op de avond van de wedstrijd aan het loket vanaf 19 uur.

LET OP! Deze actie is enkel geldig op vertoon van een geldig wedstrijdticket van de bekerwedstrijd tegen KV Mechelen!

Nog een tip: heb je jouw bekerticket destijds online gekocht, maar het intussen weggegooid of kwijtgespeeld? Dan kan je via jouw ROBOTICKET-profiel bij “Transactielijst” de tickets van toen nog steeds raadplegen, downloaden en opnieuw afprinten.

P