Zondag staat onze eerste echte voetbalwedstrijd op het programma. Alle tickets voor de partij tegen de buren uit Sint-Niklaas zijn al geruime tijd de deur uit. Mogen we evenwel de allergrootste aandacht vragen voor de onderstaande veiligheidsmaatregelen rond COVID-19?

Iedereen met een geldig inkombewijs (orderbevestiging) kan het stadion betreden na controle aan de ingang. De club vraagt aan onze fans om goed op tijd naar het stadion te komen zodat de registratie vlot verloopt en iedereen op tijd zijn plaats op de tribune kan innemen. We willen absoluut vermijden dat alle toeschouwers op hetzelfde moment het stadion betreden.

Supporters die online hun plaats reserveerden nemen plaats op Tribune 4. Bestuur, familieleden van onze spelers en medewerkers nemen plaats op Tribune 1.

Zowel de lokale overheid als de club zelf vragen uitdrukkelijk om de eigen bubbel te respecteren én voldoende afstand te houden van andere groepen. Een mondmasker is altijd verplicht. Vergeet uiteraard de nodige handhygiëne niet, ontsmettingsgel is voorhanden.

Stewards zullen iedereen naar een correcte plaats op de tribune loodsen. Tenzij je naar het toilet moet (mondmasker blijven gebruiken!), blijf je op die plaats tijdens de hele wedstrijd, ook tijdens de rust.

Wij hebben een systeem uitgewerkt waarbij je op de jouw aangewezen plaats iets kan drinken. Dit gebeurt door middel van jetons. We maken dus geen gebruik van het cashless betalingssysteem dat normaliter van toepassing is. De socio282-tegoeden zijn in de voorbereiding dus nog niet van toepassing. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Medewerkers komen op de tribune langs om je van drank te voorzien, zij zullen duidelijk herkenbaar zijn. Ga dus niet naar de kantine, men zal je daar hoe dan ook niet kunnen helpen.

Concreet:

  • Breng de bevestiging van jouw order mee (geprint of digitaal via smartphone)
  • Fans die online bestelden, dienen zich aan te melden aan de ingang van Tribune 4. Bestuur, medewerkers en familieleden van spelers melden zich aan in het hoofdgebouw
  • Kom op tijd, het stadion opent de deuren om 15 uur, aftrap om 16 uur
  • Toon je ID en ordernummer (zie bevestigingsmail). Deze worden nagekeken op de lijst. Ordernummers met verschillende tickets dienen allen gestaafd te worden met een ID, voor elk ticket!
  • Vergeet je mondmasker niet. Het dragen ervan is op elk moment verplicht.
  • Blijf in je eigen bubbel!
  • Volg de hygiënische regels (ontsmet je handen!). De club voorziet ontsmettingsgel
  • Volg de richting van de pijlen én de corona-aanwijzingen in het stadion
  • De parking van het stadion zal geopend zijn voor alle supporters. Vol is evenwel vol. Rij liefst samen met mensen uit de eigen bubbel.

Wij kijken met zijn allen uit naar de eerste wedstrijd van onze club. De veiligheidsmaatregelen moeten ervoor zorgen dat wij ook in de toekomst nog van het voetbal in ons stadion kunnen genieten.

P