Wat een seizoen is het al geweest! Vooraf mikten we op een rustig seizoen in de linkerkolom, maar het werd nog zoveel mooier: maar liefst 8(!) wedstrijden voor het einde verzekerde Sporting Lokeren – Temse zich van promotie. Nu de licentie ook binnen is kunnen we feest vieren! En dit uitzonderlijke seizoen moet uiteraard met een knaller afgesloten worden, samen met jullie! De club organiseert in samenwerking met de supporters op zaterdag 4 mei een heus promotiefeest voor, tijdens en na de (tevens laatste thuis)wedstrijd tegen URSL Visé. Starten doen we vanaf 17u30-18u00. Concreet:

  • TICKETACTIE: alle supporters kunnen voor slechts 5(!) euro een kaart aankopen voor de wedstrijd tegen Visé, die om 20 uur start.
    LET OP: we vragen om dit bij voorkeur online te doen via lokeren.roboticket.com. Deze actie geldt voor tribune Oost, tribune 4 en de A-tribune (niet de seats).
  • HULDIGINGEN: Verschillende spelers zullen in de bloemetjes gezet worden. Zo bereikten Jelle Merckx, Gil Van Moerzeke én Toon Janssen recent de kaap van 100 wedstrijden bij Sporting Lokeren – Temse. Daarnaast nemen we ook afscheid van Simon Vermeiren als voetballer, hij zal zijn schoenen aan de haak hangen. En uiteraard willen we het volledige team nog eens in de verf zetten met het behalen van de promotie naar de Challenger Pro League!
  • ERERONDE JEUGDSPELERS: Onze toekomst – de jeugd – zal een ereronde lopen voor de wedstrijd, dit vanaf 19u40. Begeef je dus zeker op tijd naar de tribunes zodat ook onze jeugdspelertjes de aandacht krijgen die ze verdienen.
  • MUZIEK EN AMBIANCE: Enkele Lokerse DJ’s zullen voor én na de wedstrijd voor de nodige beats zorgen, hetzij op het podium buiten, hetzij in de Koller Feestzaal binnen (afhankelijk van de weersomstandigheden). Little K en Sandèro zijn alvast twee gevestigde waarden: zij zullen onze supporters zonder twijfel helemaal in de juiste stemming brengen.
  • OUDE BEKENDEN: Bij een historisch seizoen horen natuurlijk ook historische figuren. Namen geven we nog niet prijs, maar op 4 mei zullen we oud-spelers/trainers van verschillende generaties naar het Daknamstadion trachten te lokken, waarbij ook enkele gesprekken op het podium niet kunnen ontbreken.

De concrete invulling en planning zal de komende dagen nog meermaals gecommuniceerd worden.

Laten we dit uitzonderlijke seizoen afsluiten met een knaller van formaat!

P