33
Thiebe VAN ELSUWEGE
Wedstrijdverslag
90'
Einde! We sluiten de competitie af met een nederlaag op Thes Sport. Bedankt supporters voor de steun het hele seizoen lang! We hopen jullie allemaal terug te zien bij de start van het nieuwe seizoen op Daknam. C'mon Lokeren!!
86' Vervanging
In:
Out:Simon VERMEIREN
Goal 2:1 81'
Doelpunt! 2-1
76' Vervanging
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Zakari Junior LAMBO
Vervanging 75'
In:Andreas MELE
Out:Laurens VERMIJL
60'
Nog een half uur te spelen. Voorlopig valt er niet veel noemenswaardig te noteren. Veel middenveldspel leidt niet tot veel of grote kansen.
46'
De bal rolt terug op Thes Sport. Komt er vandaag nog een winnaar uit de bus of blijft het hier een draw?
45'
We gaan de rust in met een 1-1 stand. Beide clubs kregen al meermaals de mogelijkheid om de score te verdubbelen. We zijn zo dadelijk terug voor de tweede helft. C'mon Lokeren!
33'
Stan nu voorlangs, mooi combinatiespel krijgt niet de verdiende beloning. De bal hobbelt traag voorlangs. Op de tegenaaval weet Jonathan de bal te klemmen op een grondscherend schot
32'
Vrije trap van op zo'n 20m van het doel, Toon krult hem enig mooi binnen het kader, maar daar is nog net de redding van Keo. Op de hoekschop die daarop volgt is er geen gevaar te noteren.
28'
Op de paal! Sam met een onverwachtste trap van buiten de 16m. De bal gaat binnenkant paal achter de doellijn.
Goal 1:1 11'
Doelpunt! 1-1 het gaat hier hard. Op een hoekschop staat Symons helemaal vrij aan de tweede paal.
8' 0:1 Goal
Doelpunt! Stan met de rake kopbal
5'
Bijna was daar de voorsprong. Stan met een schot naar de korte hoek, Keo gaat goed plat en duwt in hoekschop. Deze levert echter geen gevaar op