Het seizoen 2023-2024 komt dichterbij! Na de titel het voorbije jaar wacht Sporting Lokeren – Temse nu een nieuwe uitdaging in Eerste Nationale. Uiteraard kijken wij net als jullie al met enthousiasme uit naar wat komen zal. Ondertussen blijft de abonnementenverkoop op volle toeren draaien!

Kort na het behalen van het kampioenschap in Tweede Nationale zijn we gestart met de verkoop van de abonnementen voor het komende seizoen. Gezien het enthousiasme en de early bird-actie verlengden al heel wat abonnees hun plaats. Bovendien zijn ruim tien procent van het totale aantal verkochte abonnementen nieuwe abonnees!

Maar geen paniek: je kan uiteraard nog steeds jouw abonnement aankopen of verlengen. Tot 30 juni kan je als huidige abonnee jouw vaste plaats verlengen. Vanaf 1 juli worden alle gereserveerde stoeltjes vrijgegeven. Wil je naast jouw vaste kameraad of familielid (blijven) zitten? Dan raden we aan zéker in de maand juni een abonnement aan te schaffen.

We spelen komend seizoen een reeks hoger, slechts één reeks lager dan het profniveau waar wij op termijn naar streven. Als volwassene kan je voor een zitplaats in een bruisende tribune aan 12,35 euro per wedstrijd genieten van een heerlijke pot voetbal. We betaalden de afgelopen seizoenen op verplaatsing vaak meer voor het bijwonen van een wedstrijd in veel minder florissante omstandigheden. Kortom: de prijs zou geen hinderpaal mogen zijn indien je in 2023-2024 een heel jaar lang wil komen supporteren in ons Daknamstadion.

Fysieke verkoop
Tijdens de maand juni zal onze ticketingdienst de deuren openen op de volgende momenten:
– Woensdag 21 juni van 14 uur tot 18 uur
– Woensdag 28 juni van 14 uur tot 18 uur

In de maand juli zal onze ticketing ook op regelmatige basis de deuren openen, waaronder op de Fandag (zaterdag 29 juli). Meer info in verband met openingsmomenten tijdens de zomermaanden volgt later.

Online verkoop
Uiteraard kan je ook online 24/24  jouw abonnement verlengen via lokeren.roboticket.com.
Je kan kiezen om jouw abonnement te laten opsturen (mits meerkost) of af te halen op het secretariaat. Indien je voor de optie ‘afhalen’ koos, dan zal je een mail ontvangen wanneer je jouw exemplaar kan komen afhalen.

P