Sporting Lokeren – Temse maakt al volop werk van het komende voetbalseizoen. Zowel met huidige kernspelers als met potentiële nieuwkomers worden er volop gesprekken gevoerd. Bij deze mogen we alvast meedelen dat Toon Janssen zijn overeenkomst op Daknam verlengd heeft voor het seizoen 2024-2025!

Toon zal volgend seizoen aan zijn vierde seizoen beginnen bij Lokeren – Temse, nadat hij in de zomer van 2021 overkwam van Lierse. Na (zo zegt hij zelf) een moeilijk eerste seizoen is hij sinds de komst van Hans Cornelis een onmisbare schakel in het elftal geworden, met twee promoties als kers op de taart. Met zijn onuitputtelijke winnaarsmentaliteit en inzet ziet onze sportieve cel voor Toon ook volgend seizoen een belangrijke rol weggelegd in onze selectie.

Afgelopen weekend tegen Virton speelde de 28-jarige middenvelder zijn 100ste wedstrijd voor wit-zwart-geel, een mooie mijlpaal. Maar zijn verhaal hier is dus nog niet ten einde. Sporting Lokeren – Temse is dan ook opgetogen dat Toon Janssen voor continuïteit kiest!

Reactie Toon:
“Ik ben drie jaar geleden aan een enorm mooi verhaal beginnen schrijven in Lokeren, met pieken en dalen. Het eerste seizoen was moeilijk, maar ik heb geen moment getwijfeld dat Lokeren ooit terug de stap naar het profvoetbal zou zetten. Ondanks de nieuwe promotie voel ik dat mijn verhaal nog niet geschreven is, onder impuls van onze geweldige aanhang. Dat de Challenger Pro League een grote stap is? Ik heb gesproken met het bestuur en de trainer en ik ben er rotsvast van overtuigd dat er een kwalitatieve ploeg op het veld zal staan volgend seizoen.

De werkverplichtingen vallen weg en voetbal wordt de enige focus, waardoor de spelers die blijven een stuk sterker voor de dag zullen komen. Dit aangevuld met enkele versterkingen met 1B-ervaring en het moet zeker mogelijk zijn om een rustig seizoen te draaien met af en toe een uitschieter. Ook een reeks hoger willen we met de steun van ons publiek ervoor zorgen dat geen enkele ploeg graag naar het Daknamstadion afzakt. Het zal spoken.”

 

P