De wedstrijd van woensdag 14 oktober, uit bij Olsa Brakel wordt, zoals eerder al aangekondigd, verdaagd door een vastgestelde besmetting met COVID-19 in onze spelersgroep.

Enkele spelers voelden zich het voorbije weekend niet optimaal en meenden een aantal symptomen van corona te kunnen vaststellen. De test van één van hen bevestigde dit vermoeden. De club werd op de hoogte gebracht en volgde de voorgeschreven procedures, met het uitstellen van de wedstrijd als gevolg.

De club test nu ook alle andere spelers en mensen uit de onmiddellijke begeleiding op een mogelijke besmetting. In afwachting van die resultaten wordt er op dinsdagavond niet getraind. De uitslag van de testen zal bepalen wanneer dat weer kan. Wij volgen uiteraard de situatie op de voet, zeker ook wat de uitwedstrijd van 17 oktober op Wetteren betreft. Uitgangspunt is en blijft: de gezondheid van onze spelers.

Voor, tijdens en na de trainingen neemt iedereen nochtans de grootst mogelijke voorzorgen in acht, maar het virus blijkt dus daadwerkelijk moeilijk af te stoppen. De club en de spelersgroep vragen aan de fans met aandrang om zich zo goed als mogelijk aan de geldende voorschriften te houden om de verdere verspreiding van het virus een halt te kunnen toeroepen. Laat ons voor elkaar zorgen!

P